Filtre

Supersnel geleverd

Fijne winkel die doet wat ze belooft: next day delivery. De meeste basic voor hike, camp en bushcraft hebben ze wel.

Zeer professioneel, ervaren en snelle levering.

Telefonisch contact opgenomen mbt tot wat vragen. Vriendelijk en goed geholpen en een dag later mijn bestelling binnen.

Zeer goede service

Spullen keurig ingepakt ontvangen na de dag van bestelling

Mooi aanbod en uitstekende service.

Volgens mij de enige goede bushcraft webshop voor bushcrafters door buschcrafters. Dit merk je aan hun kwalitatief aanbod die ook mooi gevarieerd is, voor ieder wat wils en in verschillende prijsklassen. Ik heb al redelijk veel aangekocht via deze webshop en ben een zeer tevreden klant. Ook 1 product zonder problemen kunnen retourneren omdat deze, om persoonlijke redenen, niet voldeed aan mijn verwachtingen. Alles op tijd geleverd en duidelijke communicatie.

Klasse spullen en snelle verzending

Zeer tevreden. Alleen jammer dat artikelen al weken uitverkocht of niet leverbaar zijn. Corona overmacht???

Razendsnelle levering, product zoals geafficheerd.

afhandeling prima, vuurblokken blijken miniformaat

Op website worden geen maten weergegeven dus de bestelde vuurblokken, qua verhouding 'normaal', blijken geschikt voor open haarden in Madurodam. Bezorging en afhandeling prima.

fijn product maar omschrijving niet helemaal juist

DD hammocks tarp mtS ultralight is een superfijn product waar ik tevreden over ben. Toen ik echter olive green selecteerde had ik een andere kleur verwacht. Namelijk olijf groen. Maar het is meer de kleur dennengroen. Dit is wel jammer, want ik had heel bewust de kleur gekozen...

Top service 👍

Geweldige winkel 👍

Netjes en goed geregeld

Pakketje snel bezorgd, duidelijke communicatie en goed en netjes verpakt.

Ben tevreden, maar ...

De riem die ik kocht was precies wat ik zocht, ik vond alleen de verzendkosten met ruim €6 aan de hoge kant. Heb het vwb levering door PostNL nog nergens zo duur meegemaakt en dat voor een zeer klein en licht pakketje. Ook jammer was dat ik niet kon aangeven dat het afgeleverd kon worden bij een PostNL-punt. Dat betekende in mijn geval een extra dag levertijd. .

snel en correct!

Super tevreden zoals gewoonlijk van Bushcraftshop!

Fast service!

Very quick service. Excellent.

In orde

In orde

Snel geleverd, duidelijk en overzichtelijk

Snelle levering en duidelijke webshop.

Gewoon prima

Alles liep gewoon goed en volgens verwachting.

Vandaag bestald, vandaag verzonden klopt niet helemaal

Tarp besteld op vrijdag. Inderdaad dezelfde dag al een mail dat het verzonden was met PostNL. Normaal gesproken dus zaterdag geleverd. Helaas, zaterdagochtend geeft de PostNL app nog aan dat de zending niet door hun is ontvangen. Zondag idem. Maandag idem. Maandagavond is het pas ontvangen bij PostNL, die het netjes op dinsdag levert. De gemaakte belofte is dus niet nagekomen, en niet door falen van PostNL. Maar, al met al wel tevreden. Tarp is heel aangekomen (kon ook weinig mis gaan) in stevige doos.

Snelle en veilige levering.

Mijn bestelling is goed aangekomen, en alles was netjes ingepakt. Misschien kunnen de orderpickers even een doekje gebruiken voordat ze de boel inpakken, het was wat stoffig. Maar totaal niet onoverkomelijk, gewoon een kleine tip. Dik tevreden verder!

Goede service en communicatie

Vriendelijk en goed.

Aangenaam verrast door zowel aanbod als levering

Een enorm ruim assortiment, en zeer vlotte behandeling van de online aankopen en een erg snelle levering! Dank je wel hiervoor! Ook een pluspunt: de trekkingsvoeding in pakjes is voor ons heel erg handig want aangezien wij glutenallergie hebben, is het voor ons moeilijk om iets te vinden. Jullie aanbod van Voyager is bijna uitsluitend glutenvrij, wat uitzonderlijk is!

Snelle verzending. Alleen de omschrijving (van het materiaal etc.) van het overhemd dat ik bestelde was niet op de website aanwezig. Ik dacht dat het wel merendeels katoen zou zijn, omdat dat bij de meeste overhemden het geval is, maar dat bleek dan toch tegen te vallen, namelijk polyamide en viscose. Geen reden om het terug te sturen, maar toch vervelend dat het niet op de site vermeld stond. Maar goed, ik had het ook kunnen vragen.

Duidelijke productomschrijvingen ,levering snel en conform afspraak .

Als oud beroepsmilitair - instructeur leek het mij weer eens interessant om , mede gezien de huidige tijd waarin we leven , de survival-skills weer eens op te frissen . "Lofty " Wiseman's boek en jullie webshop zijn mij hierbij geweldig van dienst.. Ik zal met regelmaat een bestelling plaatsen waarnaastj ik tussentijdse updates vanuit Bushcraftshop.nl ontvang.. Thanks and keep going.. !! Groetjes Rolf

Snelle levering, goede producten

Ik ben helemaal tevreden.

Snel besteld, snel bezorgd super

Je krijgt wat je bestelt

Overzichtelijk, goede merken.

15 Staverenstraat