Filtre

DE shop voor je bushcraft benodigheden

Altíjd de spullen snel in goed verpakt ontvangen. De voorraad is niet altijd volledig, dus zorg ervoor dat je niet op het laatste moment iets besteld. Voor mijn Sawyer Micro Squeeze SP2129 Waterfilter heb ik een maandje moeten wachten. De verzendkosten zijn redelijk en boven de €50 zijn geen verzendkosten. Prima shop, bedankt

Snel geleverd, mooie producten

Mooie rugzak besteld, super snel geleverd

Prima webshop

Een webshop waar je Goes geholpen wordt ook als het een garantie geval is.

Professioneel en Snel!

Snelle levering in België. Vandaag besteld morgen in huis. En dat ondanks alle coronatoestanden.

Super he👍

Interessant boek

Om samen te vatten: TOP

Snelle goede levering

Goed spul snelle levering

Zoals verwacht

Smooth ordering, swift delivery, neat products ...

Smooth ordering, swift delivery, neat products ... (my choices) are my experiences with this acquisition !

top service!

Ik had problemen metvhet plaatsen van mijn bestelling. Even een mailtje naar bushcraftshop gestuurd en binnen een half uur had ok antwoord. Ook werd ik gebeld om te checken of het ging lukken. Echt een top service

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Niets op aan te merken. Ga zo door!!

Zeer tevreden.

Goed advies. Enige producten bleken toch niet naar mijn zijn. Binnen 7 dagen na het retourneren stond het bedrag weer op mijn bankrekening. Betrouwbaar zaken doen.

Super snelle service, echt top 👍

Spullen besteld tijdens corona crisis op een zondag. Volgende ochtend op maandag om 8:00 uur bevestiging dat het verstuurd werd. Dinsdag ochtend bestelling ontvangen. Echt super snelle service, levering en kwaliteit van het bestelde product, in dit geval een hout stove...top spul, heel blij mee en ga zeker vaker spullen bij jullie bestellen. Bedankt!!

Sneller levering.

Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.

Satisfactory experience

At the expense of the order coming home, the treatment received by the staff has been very comfortable, effective and personalized to my needs. A highly recommended site.

Uitstekend assortiment met zeer snelle en correcte orderafhandeling.

Voor een beginnende bushcrafter, eigenlijk vliegvisser die in het wild vist, heeft u een uitstekend assortiment, heldere product info en veel keuze voor elke beurs. De website is eenvoudig en toegankelijk en orderafhandeling correct en snel. Bij eventueel contact, email, wordt tevens snel en accuraat gereageerd. Kortom: uitstekend.

Snel, makkelijk en goed

...

Alles compleet en vlot geleverd

Altijd weer een fijne ervaring bij bushcraftshop

Voor wat je bij de gemiddelde outdoorzaak niet aantreft.

Je betaald misschien iets meer maar daar krijg je ook iets meer service voor en als je er om vraagt ook heel goed advies. Mijn eerste reiservaring met de BCS was prime ik hoop dat de coronacrisis mijn tweede reis niet in de weg staat na de zomer.

kan niet beter

prachtige website , ruim aanbod , redelijke prijzen . Ook handig , geven aan hoeveel op voorraad . Goede service en vriendelijke en snelle communicatie . Ik ben een heel regelmatige klant en heb nog nooit iets te klagen gehad .

slecht antwoord op slechts één vraag

Het blijkt dus dat je met deze brander niet tijdens het koken de spiritus vlam lager kan zetten. Na telefonische toelichting op het gebruik van de brander, heb ik mijn visie enigszins aangepast. Echter pas na gebruik, dat helaas van de zomer zal plaats vinden, kan ik een definitieve beoordeling geven. Ik wil deze brander gaan gebruiken as derde kookpunt in mij camper, waar ik al standaard twee regelbare branders in heb.

Snelle en correcte levering van kwaliteitsproducten

Snelle en correcte levering van kwaliteitsproducten. Gisteren besteld, vandaag in huis.

Blij met de bestelling

Prima, vakkundig verpakt.

Behulpzaam, snel en betrouwbaar

Wederom een snelle levering na via de chatfunctie op de website snel en vakkundig geholpen te zijn. Top!

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ