Filtre

Zeer professioneel bedrijf.

Zeer snelle afhandeling

Gewoon goed!

Goede en heldere uitleg bij telefonisch contact. Snell afwikkeling en bezorging.

Heel fijne winkel!

Heb een zeer goede ervaring met jullie. Je krijgt snel reactie op je vragen. En de producten zijn erg mooi en goed.

Netjes verpakt en snel geleverd.

Vond het niet passend

Via webside. Andere pot grootser met zilveren. Deksel. Nu krijg ik een klein potje met zwarte dop

Heel snel geleverd en netjes op de hoogte gehouden van de levering.

Uitmuntend

Snelle en goede levering. Uitmuntend!

Goede klantservice, snelle bezorging !!!!.

Mooie winkel met hele leuke spulletjes, ik bestel hier graag mijn outdoor spul.

Goed begin is het halve werk

Als eerste: De reden dat ik bij bushcraftshop heb besteld is omdat hij al jaren rondgaat als een snelle goede shop binnen de bushcraft prep schietsport en gear wereld. Mijn bestelling was ‘ s avonds gedaan en zelfs diezelfde avond nog op de post gedaan. Dat zegt mij dat het iemand is met hart voor de zaak. Mocht garantie werk ooit nodig zijn en ook super zijn dan zou ik een 10 geven. Al zeggen de meningen van mensen die bij bushcraft daar mee te maken gehad hebben dat dat dan ook wel goed zit

goede service

altijd snelle levering , prima aanspreekbaar, plaatsen niet altijd slechte recensies , niet de laagste prijzen , over het algemeen kwalitatief goede producten, aanbiedingen zijn echter meestal uitzonderlijke maten.

prima snel in huis

De dag na de bestelling al in huis . maar ik had dan ook snel betaald ! .

Gewoon ok

Top!!!

Duidelijke, makkelijke webshop. Goede producten tegen een zeer goede prijs. Zeer goede hulp via chatbox. Leveringen tot hiertoe steeds 100 % in orde.

Super service en snelle levering

Duidelijke website. Goeie prijs kwaliteitsverhouding.

Snelle en efficiënte dienstverlening!

Super website en snelle levering

Topspul

Prijs kwaliteit in goede verhouding, wat ik meemaakte was een zeer snelle levering..

Zoals altijd weer uitstekend

Voor 23.45 u besteld dezelfde dag verzonden maakt de Bushcraftshop waar. De volgende dag was de bestelling keurig verpakt afgeleverd bij het afhaalpunt.

Twee slaapzakken van dons 750 totaal naar verwachting. Heb ze nog niet buiten uitgeprobeerd. Zeer tevreden. Snelle service.

Zoals altijd top service!

Zoals altijd fantastisch goede service. Een plezier om hier je spullen te kopen.

Alles geleverd, precies op tijd.

Alles in perfecte staat geleverd, helaas hadden ze de zak voor de billycan niet voorradig. Moet er maar achteraan komen!

Fijne overzichtelijke website.

Fijne overzichtelijke website, snelle verzending, zeer nette prijzen. Koop hier zeker weer.

Ervaringen zijn tot nu toe allemaal goed 👍🏼

Komt tot nu toe alles na wat men belooft..

...

Correct snel zorgvuldig , dus gewoon goed!

Door de jaren heen regelmatig een bestelling geplaatst.Probleemloos en snelle levering, tip top in orde!😎👍

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ