Filtre

Goede accurate informatie en bezorging.

Idem

Super snelle bezorging

Binnen twee dagen bezorgd, echt too 👍🏻

Goede nazorg

Er ging wat mis met de verzending van mijn bestelde artikelen. Maar werd na contact uitgezocht en na een week alsnog bezorgd. Bestelling zelf weer uitstekend!!!

Prima product en snelle levering!

Zie boven

Prima eerste ervaring.

Mijn eerste bestelling gedaan, goede duidelijke informatie bij de artikelen op de website. Handig bestellen en gemakkelijk afrekenen via Ideal.

Prima service, prijs en kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden en vaste klant, helemaal wat je verwacht! Ik heb niets aan te merken op de service!

uitstekend

goede service snel gehopen,snel verzending,goede spullen

Tijdig en correcte levering.

De omschrijvingen geven duidelijk weer waar het om gaat, je bent dus vooraf goed geïnformeerd. Timing van levering is best OK.

Prima shop met specialiseerd Bushcraft boeken aanbod

Fijn contact per email over handmatig aangepaste verwerking van aanbieding Goede en snelle levering van op voorraad zijnde boeken Nalevering binnen na 6 weken

Super !

Goede info via de chat over een jas! En een hele snelle levering!

Bedrijf die doet wat men verwacht

Fijn contact, snelle service.

Supersnelle verzending met goed e-mail contact!

Mijn eerste bestelling bij Bushcraftshop.nl geeft vertrouwen. Zeer snelle verzending, en goed op de hoogte worden gehouden van het bestelverloop.

Goed en betrouwbaar

Het product is goed ingepakt. Het belangrijkste voor me is dat het pakket op te halen is bij een ophaaltpunt in de buurt.

Prompte levering!

positief

Heerlijk om te shoppen, mooie spullen en goed geregeld.

Dit is de winkel voor mijn beleving. Bushcraft is mijn livestyle. Goeie spullen zonder populair gedoe.

Breed assortiment snelle verzending.

Goede website, breed assortiment snelle verzending.

correctie en vlotte afhandeling.

een dag besteld andere dag keurig bezorgd. overzichtelijke.

Goede spullen, snel geleverd!

de winkel voor buitenliefhebber

mooi aanbod van waardevolle spullen voor de echte buitenliefhebber. Ook Europese merken die anders moeilijk te krijgen zijn. Veel producten zijn ook made in EU of anders gewoon kwaliteit. Bushcraft shop de oplossing voor producten die decenia meegaan en niet uit de mode gaan. Mode merken kan je hier gelukkig niet vinden. Als spullen niet op voorraad zijn, snel op voorraad bij vooruitbetalen.

Correct en snel

Kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit en snelle levering

Goede spullen, Goede service

Een webshop die altijd goede spullen aanbied. Het kost vaak wel iets meer in vergelijking met andere webshops. Beetje het idee dat als je alles 5 euro duurder maakt en free shipping doet dan hou je winst als iemand meer dan 1 item bestel. Maar daarnaast heb ik altijd goed vertrouwen bij deze winkel en dan leid ik die paar euros maar. Enige wat ik vind dat wel beter kan is dat ik het idee heb dat de helft van de spullen niet op voorraad zijn. En er is ook geen indicatie of ze nog op voorraad komen. Dus dan kies je uiteindelijk toch niet precies wat je wens is.

Zeer tevreden!

Mooie spullen van Toaks besteld. Fijne webshop en duidelijke uitleg tijdens de verzending. Blij mee!

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ