Filtre

Goede service in alles.

Prima ervaringen bij Bushcraftshop. Vanaf bestellen tot en met de levering was alles overzichtelijk en keurig in orde.

Pan werd, zeer zorgvuldig verpakt, afgeleverd.

Super snel, netjes compleet en goed verpakt

Mooie degelijke spullen van goede kwaliteit Enige minpunt is de lepel die ik bestelde klein uitviel. Kijkt meer op een theelepel dan een eetlepel Kwaliteit ervan is echter wel goed

Snelle levering, perfecte service!

Snelle levering, perfecte service!

Perfecte levering

Daags na mijn bestelling (eco tanks) bezorgd. Goed verpakt, prima product. Groot assortiment!

Uitstekende webshop en service

De bestelling werd supersnel bezorgd en het bestellen zelf via de website verliep probleemloos. Het aanbod van kwaliteitsartikelen is overweldigend.

besteling niet compleet

Heb al veel besteld bij de bushcraftshop. Normaal is het altijd goed, en ben ik zeer tevreden. Heb nu echter een mes casstrom besteld met firesteel. Levering zeer snel. Echter niet compleet. Firesteel zat er niet bij. Tipp controleer voordat jullie wat opsturen of er alles bij zit. Ga er vanuit dat de bushcraftshop dit gaat oplossen.

Snelle service.

Duidelijke communicatie wanneer bestelling geplaatst is en geleverd wordt.

Snel geleverd, keurig verpakt

Kelly kettle, hobo stove en pot support gekocht. Volgende dag geleverd, netjes verpakt. Ziet er goed uit allemaal.

Eerste klasse producten ,snel geleverd, perfecte communicatie

TOP

Top kwaliteit

Top kwaliteit en snel geleverd

Uitstekend!

Fijne en overzichtelijke webshop. Van de status van de bestelling wordt je netjes op de hoogte gehouden en het wordt supersnel geleverd. Van harte aan te bevelen!

prima winkel, doet wat het belooft en leuke spullen.

leuke goeie spullen, mocht je meer willen dan is internet er

Uitstekende service en snelle levering

Items waren als afgebeeld, klantenservice was op vele manieren bereikbaar indien nodig en de levering was gewoon goed met ruime keuze aan afhaalpunten.

Goede service, TOP

Makkelijk bestellen en snelle levering. Topmateriaal. Mijn klanten van www.bushcraftinlimburg.nl zijn tevreden over het materiaal dat ze mogen gebruiken en worden dan ook enthousiast over de gebruikte materialen.

Supersnel, Supergoed!

De website is goed en gebruiksvriendelijk, zou wellicht nog wel een fractie informatiever kunnen worden. Levering en verpakking boven elke twijfel verheven. Topleverancier van outdoor producten.

Ruim assortiment, snelle levering

Ruime keuze, duidelijk of product leverbaar is en als dat zo is, is de levering ook prima en snel geregeld. Volgende dag in huis, na bestellen om 22u. Hier kom ik nog vaker terug!

Alles prima in orde.

Een mailtje om me op te hoogte te brengen dat het gewenste artikel weer verkrijgbaar was. Alleen, begrijpelijk, maar helaas, kwamen er nu € 4,99 portokosten bij , terwijl ik het artikel eerst al samen met mijn Kelly Kettle wilde hebben, maar toen niet leverbaar was.

Snelle levering en goed verpakt.

Op korte termijn had ik de spullen nodig en ze zijn heel snel geleverd.

Snelle en correcte levering , mooi product

Snelle en correcte levering , mooi product

volgens verwachting

2e keer dat ik bestel bij bushcraftshop.nl. Geen klachten, gewoon goed

Toppers

Fijne en snelle levering Ook goede klantenservice!

Super vriendelijke en snelle bediening

Steeds vlot geholpen met al mijn vragen over vuurtjes, materiaal etc. Heel snelle levering! Volgende week alles testen, ben benieuwd!!

Gewoon goed

Mooi product snelle levering misschien kan er na de leveringskosten gekeken worden

Uitmuntend

Vriendelijk, snel, behulpzaam. Mooie producten die bij weinig outdoorwinkels verkrijgbaar zijn.

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ