Filtre

altijd goed

ben vaste klant . altijd goede waar , levering en schappelijke prijzen . een aanrader .

Ik ben heel tevreden over de gekochte spullen en over de levering

Heldere website, geleverde spullen voldoen aan de beschrijving, snelle levering en (ook fijn): achteraf betalen kan.

fast delivery, product as described

great

Zeer goede en snelle service

Een echte aanrader dus. Op woensdag besteld en vrijdag reeds geleverd in België. Kan het nog sneller? Hoeft niet want het is al bijna aan supersonische snelheid. Verder ook ruim aanbod en scherpe prijzen. Website is erg overzichtelijk en producten goed omschreven.

Topservice

Zeer goede webshop met uitgebreid gamma aan artikelen. Mijn vragen over een gps toestel werden door Andre met veel zorg en toewijding beantwoord.

Zeer snel en netjes

Door de snelle levering gekozen voor bushcraft!

Goede service en perfecte levering

Nadat ik een mail had gekregen dat het gewenste artikel weer voorradig was heb ik het besteld. Nadat de bestelling was afgerond werd ik perfect op de hoogte gehouden over de levering. De levering was snel en goed. Kortom helemaal goed!

Super snelle levering

Donderdagavond besteld, vrijdag in huis! Volledige bestelling was ook in goede staat, dus aanrader! Korting op de aankoop via Northern Pioneers ontvangen na een leuk cursus weekend.

Super ervaring

Mijn eerste bestelling, telefonisch om toelichting gevraagd. Super advies en hulp van André.

Goed en snel geleverd

Duidelijke product omschrijving, gemakkelijk betaald en besteld. Netjes optijd geleverd

Super service van begin tot eind

Via de chatfunctie werd hulp geboden en snel op vragen gereageerd. Van begin tot eind geholpen tot de gehele bestelling naar wens was en zelfs daarna ging de service door. Factuur stond klaar en betaling geregeld, volgende dag alles in huis. Super!

Altijd, snel en helemaal correct

Meerdere spullen besteld en altijd snel en correct geleverd. Goede kwaliteit ook overigens.

Als altijd, accuraat, vriendelijk en to the point!

Als altijd, accuraat, vriendelijk en to the point!

Snelle levering, top

Dezelfde dag verzonden en alles prima verpakt.

Op vrijdagavond mijn rugzak besteld en op zaterdag geleverd.

Alles loopt als een trein. Geen minpunten

Fijne webshop, fantastische service

Ze reageren snel op vragen, zijn uiterst hulpvaardig en helpen je graag verder. Fantastische webshop!

Goede leverancier

Via Bol.com een product gekocht bij Bushcraftshop.nl maar door een communicatiefout vanuit Bol.com een verkeerd product ontvangen. Door direct na mijn mailtje naar Bushcraftshop een vakkundig optreden, waardoor ik toch snel het juiste product heb ontvangen. Grote waardering! Blijkt dat ik bij rechtstreeks bestellen bij Bushcraftshop het product, een BBQ tang, nog eens 12 euro goedkoper te zijn dan via Bol.com!

Snel en vriendelijk

Ik heb via Facebook een vraag kunnen stellen wat betreft de maat van een product. Er werd snel gereageerd en werd duidelijk geholpen. Heb besteld en de volgende dag werd het al bezorgd.

Producten niet op voorraad, a telefonische bestelling met betaling netjes geleverd

Blijkbaar is Erik niet alleen een knappe vent; hij nam mijn bestelling telefonisch in ontvangst en nadat mijn bestelling weer op voorraad was, werd het binnen de afgesproken periode geleverd.

Snel & zonder fratsen.

Snel en zonder fratsen! Fijn dat ze Keela in het assortiment hebben.

Snelle professionele response

Goederen werden snel en accuraat bezorgd.

Top bedrijf!

Mijn ervaring met "Bushcraft Shop" is uitstekend. Goede adviezen en meedenkend team. Uitgebreid assortiment voor de bushcrafter. En mocht je iets nodig hebben wat niet in 't assortiment zit. Wordt er bekeken of ze je toch kunnen helpen met evt 'n alternatief of ze zorgen dat ze 't product toch kunnen leveren. Im mijn geval betrof dit 'n "millbank bag". Wat nu trouwens in 't assortiment is opgenomen. TOP bedrijf en TOP TEAM!!!

Ben je outdoormens of bushcrafter? Dan bestel je hier!

Via de chat advies over vuurschalen. Deze mensen hebben verstand van hun producten. Snelle levering, heldere communicatie en een uitgebreid palet aan betalingsmogelijkheden.

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ