Filtre

Super service, prima product.

Snelle levering, s'middags besteld volgende dag geleverd. Keela Munro Survival jacket besteld TOP product. Maat L valt groot uit en kan geretourneerd worden, maat M past mij beter.

Fijne service en mooi assortiment

Vragen worden snel beantwoord en met je meegedacht. Fijne producten en goede prijs kwaliteit verhouding.

Vlotte afhandeling

Een vlotte afhandeling en goede ondersteuning bij een vraag of probleem.

Goede produkt documentatie, heldere webshop en snelle levering

Gewoon goed

Great Range

Very wide range of good quality outdoors clothing and equipment. Quick dispatch, professionally packed.

Zeer goed :-)

Ik merk dat ik toch nog te vaak een 'algemene zoekopdracht' op internet uitzet, terwijl ik weet dat ik bij Bushcraftshop.nl altijd terecht kan. Uitgebreid assortiment, topservice, snelle levering, gewoon doen!

Supersnelle levering

De blouse die ik bestelde was onverwachts snel geleverd. Superservice! De blouse is ook nog eens van prima kwaliteit, is lekker warm en zit erg lekker!

Snel en correct

Sneller dan snel en correct afwerking

Goed advies gekregen, perfecte afhandeling bestelling

Support medewerkers met kennis van zaken en perfecte service overall

Site met kwaliteit

Bezorgd op het tijd stip/ dag wanneer het bezorgt zou worden. Alles wat ik had besteld zat er in. Webshop is overzichtelijk en zeker goed geprijsd. Ik zal zeker vaker gebruik maken van. Voor mij een goede site om mijn 72 uur tas compleet te maken met kwaliteits spullen.

Bestellen goed, retourneren slecht.

Aanbod groot, dat je vragen kunt stellen rechts onder in beeld is heel mooi. Bestellen goed, netjes geleverd en snel. Wat in mijn ogen beter kan is het retourneren dit duur al met al ongeveer anderhalve week en ruilen is dan duur daar je korting halveert bij retour zending en moet je weer verzend kosten betalen voor de bestelling.

vertrouwde, snelle kwaliteit

vertrouwde, snelle kwaliteits goederen in een overzichtelijke website. Top!

Perfecte service

Artikel was niet in orde maar de manier van oplossen was echt perfect. Blijf zeker klant

Snelle levering goede prijs

Ik heb een Lifesaver Liberty 2000 Drinkfles met waterfilter besteld. Was snel in huis en ik werd goed op de hoogte gehouden van het verzendproces. Wat ik wel een beetje jammer vindt is dat de bestelling verpakt was in een veel te grote doos waardoor er ook weer veel plastic luchtkussenzakjes in de doos zijn gestopt om mijn bestelling onbeschadigd bij mij af te leveren.

Supererieure transactie

Na via de chat-mogelijkheid een antwoord op mijn vragen gekregen te hebben een bestelling gedaan en de volgende dag was het er al. Vlotter kan het niet en hoeft voor mij ook niet trouwens maar toch wel leuk als je iets besteld dat je het zo gauw mogelijk hebt. Verder niets dan lof voor dit bedrijf ook voor prachtige spullen die ze te koop hebben.

Bestellen prettig/levertijd oke

beloofde levertijd niet na gekomen

geweldige service

Snelle verzending. Was iets met mijn rugzak (Highlander). ECHT PRIMA EN UITSTEKEND OPGELOST!!! Ik raad iedereen Bushcraftshop.nl aan.

Duidelijk, eenvoudig en snel

Site is overzichtelijk, duidelijk en snel. Bestellen is super eenvoudig, en betaalmethoden te over. Erg fijn dat direct te zien is of iets op voorraad is of niet. Voor mij als 'fastpacker' is met name het netto (inhoud) en bruto (incl verpakking) gewicht erg belangrijk; deze info is niet altijd beschikbaar, vandaar de 9 ipv een 10 ;-)

Duidelijke site, heldere communicatie en snelle levering

Zeer snelle levering van mijn product en via de mail goed op de hoogte van de leverstatus.

Snelle service en levering

Snelle service en levering. Alles is in prima conditie binnen gekomen.

snelle en complete levering

Duidelijke website. Snelle en complete levering.

Snel geleverd, alles ok

Levertijd zoals beloofd, product goed.

Geweldige, snelle service

Ontzettend snel mijn bestelling ontvangen ('s nachts besteld, volgende dag al in huis!). Communicatie was goed; wist wat ik kon verwachten. Hier ga ik zeker vaker mijn outdoor spulletjes bestellen!!!!! Aanrader!

Perfecte levering. Fantastische service na verkoop.

Een correcte levering en vooral een vlotte afhandeling van een probleempje na verkoop. Top !

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ