Filtre

Zeer prettige lui, Keurig verpakte spullen, Veel info rondom bestellen

Net voor de vakantie een grote bestelling gedaan, die perfect op tijd is afgeleverd. Het is altijd een plezier om hier spullen aan te schaffen die goed zijn, lang meegaan en er ook nog eens mooi uitzien!

Zeer goede service

Nadat tijdens het bestellen een technische fout optrad, werd ik via de chat op een zaterdag zeer snel geholpen. Tevens was de bestelling optijd geleverd.

Perfect zoals altijd.

Perfecte service zoals altijd!

Super snelle levering plus hulp via de chat voor productinformatie!

Super service! Zelfs buiten openingstijden om

In een woord super!

Goede service, snelle levering en goed ingepakt. Alleen jammer dat je bij de eerste aankoop of vervolg geen korting krijgt.

Topshop, goede support, suppersnelle levering

Goede ervaring, advies via directe support, snelle levering en kwaliteit waar je naar zoekt, je vind het hier.

Genoeg keuze, goede prijs

Snelle levering van een perfect product

Mijn vraag werd snel beantwoord via de chat, waarna ik de tarp 5x4 van DD heb besteld.

Prima! Goed product en goede levering

Prima product en goede levering, handig dat je kon aangeven wanneer het geleverd moest worden.

Goede communicatie, fijn contact en hele fijne producten!

Zoals altijd super service, snelle levering

Ze leveren spullen die niet op voorrad zijn erg snel en in overleg kan je last minute nog wat toevoegen aan je bestelling.

Snelle levering, groot assortiment

Levering was snel, veel keus in het assortiment, goedkoop.

Super webwinkel

Webwinkel met ruime keuze aan artikelen die ook nog een scherp geprijsd zijn. Verzending ging zoals aangegeven. Snel dus.

Perfecte (online) winkel voor outdoorliefhebbers!

Als ik op zoek ben naar betrouwbare service, uitstekende kwaliteit-prijsverhouding en duurzame uitrusting & spullen, bezoek ik altijd bushcraftshop.nl Het brede assortiment van deze winkel is ideaal voor liefhebbers van bushcraft, survival, kamperen, wandelen en andere outdoor activiteiten. Ik heb in de afgelopen jaren meerdere bestellingen geplaatst en nog nooit problemen ervaren. Ook blijken de spullen van uitmuntende kwaliteit, want ik heb er na jaren gebruik nog steeds plezier van.

Snelle complete levering

Alles WA keurig verpakt en het was snel verzonden. Geen op of aanmerkingen.

goede product omschrijving, snelle levering

goede product omschrijving, snelle levering

Gewoon supersnelle levering.

Mijn ervaring is met enkele woorden , betrouwbaar, snelle, levering, goed verpakt, proffecioneel.

Professioneel advies

Door een goed advies gebaseerd op ervaring en niet uit commercieel belang de uitrusting compleet gemaakt.

Alles perfect verlopen

Een mooie gietijzeren pan gebruikt en even afgewacht of deze zo goed was als ze er uit zag. Na 13 kg vlees aan te braden (burenfeest ) lijkt dit een zeer goede aankoop. In feite 10/10 ware het niet dat men (zoals de meeste ) gebruik maakt van Post.nl en daar loopt het grondig mis. Bushcraftshop heeft daar niet rechtstreeks fout aan en ze hebben mij ook op correcte wijze geïnformeerd over wat er mis ging . Het aanstellen van een andere vervoerder zou soelaas brengen. Door verschillende eerdere onregelmatigheden (door Post.nl ) bij aankopen via andere bedrijven werden diverse klachten naargelegd door die leveranciers . Eén van deze leveranciers zei mij aan de telefoon " Wij leggen telkens klacht neer bij Post.nl maar die doen daar niks mee. Nogmaals , de aankoop via Bushcraftshop verliep prima maar de levering rampzalig .

hardstikke goed

hardstikke goed

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Duidelijke en snelle afhandeling. Goed op de hoogte gehouden d.m.v. (automatische) mailtjes. het hele proces liep zoals verwacht.

Super snelle levering

Met name de levertijd van nog geen 24 uur (in mijn geval ten minste) was opvallend. Heel blij mee want nu konden er afgelopen weekend nog wat nieuwe spullen mee het bos in. Wel jammer dat er bijna geen paracord op voorraad was en dat ik ze telefonisch niet kon bereiken.

Altijd betrouwbaar en snel

Slechts éénmaal een probleem gehad (één item in een batch niet geleverd) en kreeg snel reactie op mijn klacht. Ik werd vriendelijk en snel geholpen aan het ontbrekende item. Kortom, op hen kan je vertrouwen!

snel geleverd en degelijke kwaliteit

alles en meer wat ik van de heuptas verwachte zeer handig en goede kwaliteit

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ