Filtre

Super sevice!

Super snelle levering, super service en top spullen natuurlijk. Na een fabricatie fout te hebben geconstateerd, contact opgenomen met de bushcraft shop, snelle reactie en goede afwikkeling van het probleem. Bedankt, tot de volgende bestelling!

Nog sneller....heb ik nog niet ervaren!

Altijd snel besteld en snel geleverd.

Vlug besteld en ontvangen wat was verwacht

Ik heb alles ontvangen op 2 dagen tijd vanuit België. Ik heb de indruk na een kleine test, dat alles van prima kwaliteit is Volgende week vertrek ik in de wildernis en ik heb er volle vertrouwen in.

Top products and snel bezorgd.

Alles was prima. Goed product.

P E R F E C T !

Wat een fijne shop en team is het! Gewoon lekker duidelijk en boordevol kennis en ervaring. Wat wil je nog meer? Tot de volgende keer weer!

Gewoon goed.

Als altijd prima service.

Snel geleverd en juiste product

Snel En goed geleverd!

Snel En goed geleverd

Ruim assortiment en snel geleverd? 👍👍👍

Ruim aanbod, duidelijke website en snelle levering. Zeer tevreden!

Ruim aanbod, duidelijke website en snelle levering. Zeer tevreden!

Alles uitstekend

Nette website waar alles goed te vinden is, goede prijzen, heel snel geleverd. Helemaal goed.

Voor alsnog een prima ervaring.

Gemakkelijk te bestellen, en een hele vlotte levering. De gevoerde Pinewood winter broek die ik bestelde, heeft een prima pasvorm, en doet wat kwaliteit aangaat niet onder voor mijn Fjall Raven broeken. De prijs daar in tegen is een stuk gunstiger.

Goed!

Het ging snel dat het geleverd werd. Een grote variatie aan producten. Ikzelf had er twee foutief besteld. Heb toen gechat met een medewerker en ben heel goed geholpen geweest. Werd meteen in orde gezet en de dag nadien had ik mijn nieuwe correcte spullen thuis.

Eerste ervaring meteen goed!

Mijn eerste keer: grote hoeveelheid producten, overzichtelijke website, snelle levering. Ik kom terug.

zoals altijd perfect

Snelle nette levering

Snelle reactie op vraag om bestelling aan te passen

Per ongeluk verkeerd artikel besteld (ik wou een andere uitvoering). Snelle reactie op mail met verzoek tot aanpassingen. Meerkosten van artikel eenvoudig via een link te betalen en bestelling alsnog snel geleverd. Top!

Goede afhandeling

Ik bestelde een drinkpul en een gamelletje. Betaling uitgevoerd en dezelfde dag nog verstuurd, kort daarop in de bus.

zeer goede en snalle service

gewoon top

snel en correct

bestellen betalen versturen geleverd... alles in twee dagen. ok !

Snelle persoonlijke service!

Snelle persoonlijke service!

Kwaliteit en zeer snel geleverd

Vlotte, overzichijke wensite.

Met mijn commentaar in de bestelling hebben ze deze aangepast Ik kon het gewenste artikel niet vinden, TOP

Optijd en snel

Voorlopig niets op aan te merken. Eerste keer gekocht direct bij Bushcraftshop en een andere bestelling via bol.com. De prijzen via bol.com zijn soms duurder of kloppen niet met de prijzen van de Bushcraftshop.nl zelf.

Snelle en goede levering

Spullen zijn op voorraad en daardoor snel leverbaar. Vandaag op tijd besteld is morgen in huis!

Verwarrend

Op de eerste plaats kreeg ik van PostNL in eerste instantie een aflevertijd in de middag die later veranderd werd naar 's-avonds. Dus voor niets een middag binnen gebleven. Niet de schuld van Bushcraftshop maar misschien wel een aanleiding om als Bushcraftshop hierover te klagen bij PostNL. Dan de zending c.q verpakking. De betreffende Millbank Bag zou gemakkelijk in een grote envelop gepast hebben (wat ook qua verzendkosten gescheeld zou hebben). In plaats daarvan kreeg ik een doos, opgevuld met een lap kunststof, en (ongewenste) reclamebonnen en folders. Je zou toch verwachten dat een bedrijf dat zich met bushcraft bezig houdt qua verzending een stuk milieuvriendelijker zou zijn. In deze ben ik dus behoorlijk teleurgesteld en het zal mij in de toekomst twee keer laten nadenken als ik iets nodig heb dat ik ook ergens anders kan bestellen.

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ