Filtre

Perfecte opvolging en service

Vlotte website, ruime keuze, duidelijke omschrijving van de artikelen. Het is heerlijk shoppen bij Buchcraftshop.nl

Fantastic

Sklep jest rewelacyjny ! Oferta dobra jakościowo i bez wad.Ceny przystępne , paczka przygotowana do transportu odpowiednio a sam czas dostawy ( post.nl ) błyekawiczny .Po rozpakowaniu zawartości pozosta)o już tylko cieszyć się ,, zabawkami ,, :-) Szczerze polecam i pozdrawiam obsługę ...

Helemaal tevreden met de snelheid van leveren.

Erg gemakkelijk en vlug

Het pakket werd 's avonds bezorgd door een courier. Ik heb het pakket constant kunnen volgen en het kwam aan op de aangegeven tijd.

Leverdatum niet meegenomen bij bezorging

Tijdens het verwerken van mijn bestelling heb ik expliciet opgegeven dat ik het pakketje 3 dagen later zou willen ontvangen (zodat ik deze ook daadwerkelijk in ontvangst kon nemen). Helaas werd het pakketje de volgende dag bezorgd, tegen de opgegeven datum in; resultaat: het pakketje werd ergens anders afgeleverd en vervolgens mocht ik ruim een week wachten tot ik het pakketje kon ophalen. Vervelend; want dan kan de optie om een pakketje later te laten bezorgen gewoon van de website worden gehaald :)

Heel fijn

Goed en super snel geleverd

Goede service, snelle en correcte levering, direct en helder antwoord op getelde vragen.

Verzending zeer snel (zoals aangegeven op site, zelfde dag) volgende avond in huis, top! Bijl en mes voldoen volledig aan de verwachting.

Correct en heel erg snel :-)

Enkele bestellingen gedaan m.b.t. Petromax producten en die werden een dag later reeds aangeboden. Natuurlijk op een correcte wijze. Toppertje

Gewoon goed

Snelle service! En goede / duurzame producten.

mooie producten en snelle service

Ben bekend met de materialen en kan ze probleemloos bestellen. Vanwege mij postuur vaker moeilijk een passende broek te vinden, hier zijn ze gewoon te bestellen.

duurzame producten voor de outdoor liefhebber

Mooie duurzame made in Europa producten zoals Wilma's Sweden, Coticule Belgie, Casstrom, Gransfors, Sasta (Finland), Keela (UK)

Prima service, kwaliteit spullen...

Snelle levering, prima kwaliteit spullen, koop hier graag...

A

Helemaal top

Snelle levering, overzichtelijke site. Ik miste een onderdeel uit mijn bestelling. Na melding hiervan werd het meteen opgelost. Dat noem ik service. Een winkel die weet hoe het moet.

Volgende keer bestel ik weer bij jullie!

Volgende keer bestel ik weer bij jullie!

Snelle levering, mooie produkten!

Letterlijk om 3 minuten voor 5 een bestelling gedaan, tien na vijf had ik al mail dat het verstuurd was. En de dag erna in huis! En een superassortiment!

Allerte opvolging van verzoek enm goede service

Product was niet op voorraad maar het verzoek geinformeerd te worden als er weer voorraad was, werkte perfect. Na de bestelling was het ( ivm weekend) in enkele dagen in huis, een dikke duim verdiend.

Makkelijk te bestellen, super snelle levering. Zeer tevreden!!!

Op zaterdag besteld en op maandag mijn pakje al ontvangen.

Goed op de hoogte gehouden en snel!

Snel geleverd, duidelijke mails, goed verpakt.

Snelste levering ( België > Nederland ) tot zover !

Zeer verrast met de supersnelle levering !!!

Top website, snelle levering, product voldoet geweldig aan de verwachting.

Top Bedrijf!

Overzichtelijke web-site, makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Super snelle levering top kwaliteit!

ik was stom verbaast dat de levering zo snel plaats vond ( Nederland --> België ) top!

Goede en snelle service

Via de bushcraftshop app gekocht. Snelle en goede service.

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ