Pluspunten
Levering precies zoals je het zou willen hebben, snel en goed.
Pluspunten
Geven goede feedback aan de telefoon je kan altijd bellen met vragen helpen netjes. Snelle levering bij bestellen
Pluspunten
Prima advies en vandaag besteld de volgende dag in huis
VerbeterpuntenIk heb een hout brander gekocht met verschillende ondedelen zoals pannetje lepel/vork etc. het zou handig zijn als dit aks complete setjes geselecteerd zou kunnen worden.
Pluspunten
Gewoon goed en snel. Aanrader.
Pluspunten
is de eerste keer dsat ik hier bestel maar lijkt en is goed
Pluspunten
Handige app, duidelijk uitleg over de producten wat mijn zoektocht stukken makkelijker heeft gemaakt.
Pluspunten
Goede prijzen voor goede kwaliteit en erg snel
VerbeterpuntenVanaf de bestelling onderweg is... Een mogelijkheid bieden om de bestelling te volgen
Pluspunten
prima aflevering van de bestelling, op tijd en goed verpakt! TOP zaak
Pluspunten
Kwaliteistsproducten. Service. Levering. Aftersales. Zeer vriendelijk door de telefoon.
VerbeterpuntenIk ben islamiet en mag daarom de door u goed bedoelde wijncheque niet aannemen.. Ik mag er niet in handelen en ook niet aan een ander doorgeven. Hik! Oeps! Dronk niet dat ik drinken ben...
Pluspunten
Snelle afhandeling, komt afspraken na.
Pluspunten
Zeer tevreden met mijn aankopen. De webshop heeft een breed assortiment en navigeert makkelijk. Met verzending was er veel keuze uit leveropties (2 verschillende bezorgdiensten, ‘s middags of ‘s avonds). Netjes verpakt en in goede orde ontvangen! Zal hier de volgende keer weer bestellen
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs/kwaliteit verhouding. een absolute aanrader !
Pluspunten
Top bedrijf
VerbeterpuntenGeen, service is goed
Pluspunten
De bestelling wordt vlot afgehandeld en snel geleverd. Positief is dat je bij het bestellen al mag kiezen voor een tijdvak voor de levering. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Helemaal top!
VerbeterpuntenGeen. Alles is volgens belofte gegaan.
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenWat veel mailtjes achter elkaar.
Pluspunten
Goede en zeer snelle levering en keurig verpakt
Pluspunten
Snel geleverd en goed verpakt. Kwalitatief goede producten.
VerbeterpuntenAanbod pouches verbreden, als ook assortiment bug out roll en organizers
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ