Pluspunten
Snelle levering. Kleine beschadiging, soort deukje op kaft van boek; plastic wat gescheurd in kartonnen verpakking.
VerbeterpuntenIets voorzichtiger inpakken van boeken.
Pluspunten
Goed advies en snelle service
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Mooie website meer jan ik er niet over zeggen. Het produkt is nog niet geleverd.
VerbeterpuntenAls je beloofd voor zoenzo laat bestellen volgende dag bezorgd......moet je het wel dezelfde dag aanbieden bij de vervoerder. Geen zaken meer doen met post.nl. of niet meer beloven dat de goederen de volgende dag bij de klant zijn.
Beste Joost, Bedankt voor je review! Vervelend dat je zending niet tijdig is geleverd. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling! We hebben je pakket dezelfde dag van je bestelling ingepakt en met PostNL meegegeven. Helaas is het daarna bij PostNL misgegaan en is je pakket niet gescand en blijven liggen bij hen. Hierdoor kwam je pakket later aan dan wij hadden gewild, maar waar we helaas zelf geen invloed op hebben gehad. Op onze site beloven we dat we, als je voor 17:00 besteld, we dezelfde dag verzenden. Dat is netjes door ons gedaan. Natuurlijk vinden we het enorm vervelend als een pakket te laat komt. Excuses daarvoor, zeker namens PostNL. Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Snelheid en duidelijkheid
Pluspunten
Via chat heel goed geholpen door de medewerker
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Snelheid, goed ingepakt product.
VerbeterpuntenGeen negatieve ervaringen dus geen verbeterpunten
Pluspunten
vlotte levering + prima kwaliteit van het geleverde.
Pluspunten
Supersnelle levering, duidelijke communicatie. Goed product. Aanrader
Pluspunten
Zijn flexibel, reageren snel. Werken met passie voor het vak!
Pluspunten
Duidelijk website met actuele voorraadaanduiding. Ook de mogelijkheid je mailadres in te vullen om een seintje te krijgen als een product weer voorradig is, is prima.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website.
VerbeterpuntenLastig te vinden op internet
Pluspunten
Leuk concept, fijn dat je artikelen vóór de aanschaf kan bekijken. En in de meeste gevallen ook direkt kan meenemen
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
100% tevreden!
VerbeterpuntenGa gewoon zo door!
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ