Pluspunten
Goed aanbod
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Correct, vlekkeloze communicatie.
Pluspunten
Goede kwaliteit prijs verhouding Misschien meer maattabellen erbij
Pluspunten
De service is groot bij dit bedrijf er wordt goed met je mee gedacht en het advies is gebaseerd op basis van ervaring ipv folders.
Pluspunten
Kwalitatief goed product, op tijd geleverd.
Pluspunten
Eigenlijk op allen punten heel goed. Kwaliteit goed/prijs goed. Snelle levertijd en duidelijke, snelle afhandeling
Pluspunten
Leuke en goede outdoor spullen
Pluspunten
zie hierboven
Verbeterpuntengeen
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling van je bestelling. Ik zie dat je ons een onvoldoende voor de snelheid geeft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we traag leveren. Je hebt bij ons een product besteld wat niet in het assortiment zat. Bij het bestellen ben je erover geïnformeerd dat het enkele weken kan duren voor het bij ons binnen is. We hebben met veel plezier de moeite voor je genomen de schoenen in het buitenland te bestellen en ze direct doorgestuurd toen we ze binnen kregen. Doordat we afhankelijk zijn van een buitenlandse leverancier is het helaas niet mogelijk nog sneller te leveren. Onze excuses mocht dit vooraf toch niet helemaal duidelijk zijn geweest. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Duidelijke site, ze maken hun belofte waar.
Pluspunten
goede producten vlotte levering site is overzichtelijk met voldoende informatie
Verbeterpuntenik vind het pop up venster voor vragen direct beantwoorden vervelend zorg dat je dat zelf kunt aanklikken als je dat wil
Pluspunten
Overzichtelijke en mooie site; Goed assortiment; Veel informatie en goede service
VerbeterpuntenPrijzen wellicht wat hoog; Afbakening van assortiment niet helemaal duidelijk (waar kun je wel en niet voor bij hen terecht); Tja, fysieke winkel is voor mij te ver weg, maar ik zou er graag langsgaan.
Pluspunten
Telefonisch goed te bereiken en reageren snel op mail. Doen een stapje " extra " en dat vind een groot pluspunt !! Om mij als klant goed te helpen. Gewoon een TOP zaak.
Pluspunten
Heb reeds een paar keer een bestelling geplaatst. Het hele proces tussen bestellen en leveren verliep daarbij vlekkeloos. Geen minpunten
Pluspunten
Goede communicatie via Whatsapp!
Verbeterpunten/
15 Staverenstraat