Pluspunten
Altijd binnen een dag geleverd, goed verpakt en onbeschadigd!
Pluspunten
Snelle en persoonlijke service
Pluspunten
Eigenlijk alles. Gebeld voor een titanium pan. Heldere vriendelijke communicatie. Een dikke plus. Daarna besteld en keurig 2 dagen later binnen. Uiteraard vergezeld van goede communicatie qua status verzending tijdens het gehele traject.
Pluspunten
Zeer snelle reactie op een mail en probleem keurig opgelost.
Pluspunten
Ik ben in de winkel geweest en echt een leuke mooie winkel. Goede hulp van de mensen vriendelijk en ook nog wat korting en goede materialen. Super bedankt voor de hulp en zeker tot snel.
VerbeterpuntenOké ik heb een tip en dat is als er mensen in de winkel kommen kijken dan zou het makkelijk zijn dat er prijzen bij de artikelen staan dat is mijn tip verder niks
Pluspunten
snel en goed geleverd
Verbeterpuntenhad ook met cadeaukaart betaald maar dit is niet helemaal goed gegaan. misschien wat simpeler maken zodat dit in de toekomst en bij andere wel goed gaat
Pluspunten
Bij geen enkele beoordeling geef ik tien punten. Bij de Bushcraftshop is de verleiding zeer groot om dit toch te doen. Een bedrijf waar je niet alleen je spullen koopt maar waarmee je ook een goede relatie opbouwt. Dat is toch super!!! Vele webshops kunnen en dienen een voorbeeld aan te nemen aan de Bushcraftshop.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Top producten, top medewerkers. Leuke informatieve filmpjes op YouTube ook!
Pluspunten
Altijd erg fijn om spullen te bestellen. Snelle correcte levering en goede kwaliteit. Top!!
Pluspunten
Ideaal gamma, vlotte communicatie & snelle levering.
Pluspunten
Alles, 1 van de weinigen die het echt voor elkaar heeft,perfect !!
Verbeterpuntenga vooral zo door !!
Pluspunten
Eerlijk, vriendelijk en snelle levering. Bekwame mensen !
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
-mooie site -snel bereikbaar via chat -1 dag na mijn bestelling was een product afgeprijsd, alhoewel men hier niet toe verplicht is kreeg ik na chatcontact binnen een dag een mail dat het verschil in prijs zou worden teruggestort en dit was de volgende dag al het geval!
Pluspunten
Er werd uitgebreid op mijn vragen per mail gereageerd, heel behulpzaam en meedenkend.
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ