Pluspunten
ze denken erg met je mee
Pluspunten
Mijn bestelling kwam 27 uur na mijn bestelling aan, het pakket heeft honderden kilometers moeten afleggen voor het bij mij was, dus dit lijkt me een record tijd. Mijn producten kwamen perfect aan door de manier waarop alles is ingepakt. De communicatie over levertijd, producten, shop mogelijkheden en voorwaarden is helder en overzichtelijk. In het verleden hebben andere webshops er voor gezorgd dat ik amper wat durf te bestellen online, maar Bushcraftshop.nl herstelt dit gelukkig. Top bedrijf!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Bezorgd zoals afgespken
Pluspunten
Duidelijk, snel en goed
Pluspunten
Vriendelijk geholpen in de winkel ondanks dat ik geen afspraak had. Uitgebreide uitleg. Er werd echt de tijd voor je genomen.
Pluspunten
Snelle levering , duidelijke website en voorraad is voorraad Dus geen nalevering met lange wachttijden
Pluspunten
Veel internet bedrijven zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Snel, duidelijk, goede info
Pluspunten
Top klanten service!
Pluspunten
goede producten en duidelijke website
Verbeterpuntenfysieke winkel openen in het Noorden ;-)
Pluspunten
Geweldig producten en snelle levering. Ik had mijn spullen al binnen voordat ik het besteld had.
VerbeterpuntenEen vestiging plaatsen in Zuid-Holland :)
Pluspunten
Plezierige en vriendelijke chat communicatie. Prima service en goed producten assortiment.
VerbeterpuntenToevoegen van een vergelijkingstool tussen vergelijkbare producten. Meer filter mogelijkheden per eigenschap van product toevoegen. Bijvoorbeeld gewichten, of pakvolumes, waterdichtheid, etc.
Pluspunten
Snelle levering, boven de 50 euro bestellen geen bezorgkosten. Duideijke uitleg. Mooie overzichtelijke webshop en zeer betrouwbaar
Pluspunten
Ze hebben een mooi assortiment en je wordt er telefonisch maar ook aan de balie goed geholpen. In mijn geval kreeg ik goede tips en werden er nog alternatieven geshowd. Dik in orde!
Pluspunten
Goed assortiment en snelle levering.
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ