Pluspunten
breed assortiment, zeer snelle levering
Verbeterpuntenwat meer filters voor het kiezen van het juiste product kunnen geen kwaad (filter prijs is meestal niet het eerste wat relevant is, maar eerder materiaal, kleur, technische eigenschappen, ...)
Pluspunten
Makkelijk bestellen en zeer snel bezorgd.
VerbeterpuntenDe foto's bij een product kunnen niet in z'n geheel vergroot worden, alleen met een soort van vergrootglas. Daardoor kun je het product nooit in zijn geheel vergroot zien. Misschien aanpassen met een extra knop om te vergroten of inzoomen.
Pluspunten
Pluspunten
Goed verpakte producten, 24 uurs levering wat super is. Ruim aanbod, en overzichtelijk / snel werkende website. Top werk.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ondanks dat het product moeilijk te leveren was toch snel thuis gestuurd. GEWELDIG
Pluspunten
prima aflevering van de bestelling, echt TOP
Verbeterpuntenga zo door!!
Pluspunten
Goed advies en persoonlijk contact
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Hele snelle reactie, bestelling goed afgehandeld en netjes verpakt & bezorgd. Aanrader.
VerbeterpuntenDe website is redelijk traag.
Pluspunten
Zeer prettige wijze van communicatie
VerbeterpuntenInformatie, foto’s & overzicht op website kan meer / beter
Pluspunten
goede communicatie via online chat, snelle levering
Pluspunten
Zeer goede firma
Eigenlijk te snel geleverd... Ik kreeg de keus welke dag geleverd zou worden. Ik koos zaterdag, maar ik kreeg het vrijdag al. Ik dacht ivm CO2 uitstoot om een dag extra de tijd te geven om de vrachtwagen te vullen (was pas een campagne op de radio van webwinkels), maar het werd al direct de volgende dag geleverd. Aan de ene kant prima, maar had niet gehoeven.
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ