Pluspunten
Het door ons gewenste product aan de beste prijs en zéér stipte levering.
Pluspunten
snelle levering je kan een email krijgen als een item weer leverbaar is, bij een niet in voorraad
Pluspunten
Voor de eerste keer iets besteld bij Bushcraftshop. Het bestellen ging eenvoudig en de levering was super snel. Ik ben heel tevreden!
Pluspunten
Kwalitatief goede spullen Denken met je mee Snelle levering
VerbeterpuntenBeetje aan de prijs
Pluspunten
Altijd een luisterend oor en zoeken voor het juiste product. Dus geen verkoop praatjes. Mocht er iets niet goed zijn, word er snel gereageerd en word het goed herstelt.
VerbeterpuntenIk heb geen... Nou, misschien nog een Filiaal in het Noorden van het land. Want even kleding passen, materiaal voelen of eens lekker in de (nieuwe) winkel rond sneupen kost mij al snel 5 uur reistijd. Maar dit is ook alles wat ik zou kunnen bedenken :-)
Pluspunten
Pluspunten
Erik en zijn partner en het Bushcraftshop hebben voor mij door de ervaringen die ik met hun heb geen negatieve punten. Het hebben van geen negatieve punten is voor mij namelijk het belangrijkste. Ik ben al vanaf het prille begin een zeer tevreden en met plezier terugkerende klant bij de Bushcraftshop.nl, , het is zoals het hebben van een stamkroeg je voelt je er thuis!!
VerbeterpuntenDe gehaktballen konden wat groter zijn, maar dat gevoel heb ik in iedere kroeg!!
Pluspunten
Fast and pleasant service. Good prices.
VerbeterpuntenAdd language options to website ( I understand this is being done)
Pluspunten
Deskundig, makkelijk om vragen te stellen door chat.
Pluspunten
Heldere site en snelle levering!
Pluspunten
Goede kwaliteit Snelle levering
Pluspunten
Bijzondere produkten te koop
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Had 2e keer met bestellen wat problemen met de site, maar ben daarna via klantenservice uitstekend verder geholpen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en goede levering goede kwaliteit produkten
Pluspunten
Goede updates over de status van de bestelling en zeer vriendelijk personeel
Pluspunten
Snel en veel keuze
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
betrouwbaar en snel
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ