Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en mooie website
VerbeterpuntenCombinatie aanbiedingen maken,
Pluspunten
zeer goed en betrouwbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
tot nu snelle service goede kwaliteit producten
Pluspunten
Alles zoals verwacht; goede follow up over de status van bestelling. Track & trace code zsm ontvangen. Product was zoals verwacht; er was een eerlijke omschrijving op de website o.a. ook wat ik NIET moet verwachten dat het zal doen.
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle communicatie, ook via WhatsApp. Zeer behulpzaam.
Pluspunten
Door een klein issue met de voorraadadministratie was er een minimale vertraging in de levertijd. Maar daarover werd snel en accuraat door Bushcraftshop gecommuniceerd. En het product werd gewoon op tijd geleverd. Prima afgehandeld!
Pluspunten
Het bedrijf staat al een tijdje bekend om zijn service en klantvriendelijkheid en deze lijn wordt alleen maar doorgetrokken ! Top aanrader !
Pluspunten
Weborder is prima verlopen, snel geleverd en prima rugzak!
Pluspunten
Doet wat u beloofd en de kwaliteit is goed. Leuk assortiment niet alleen de standaard producten wat mij betreft een verademing.
Pluspunten
Snelle en zeer correcte afhandeling
VerbeterpuntenZou ik op dit moment niet weten
Pluspunten
goed en snel
Pluspunten
Ik had voor mijn glascontainer een kookpot nodig waar de container ook in paste. Meteen werd er naar de diameter gevraagd en snelde (Rick) het magazijn in een vondt en passende esbit pot. Dag later al in huis. Fijne service hier luisteren ze nog naar de klant! Tot snel!
Pluspunten
Leuk assortiment en supersnel geleverd. Top!
Pluspunten
vriendelijk, punctueel en klantgericht
Pluspunten
Goede prijzen, snelle service, prima app
Pluspunten
Zeer snelle reactie op vragen per mail. Direct leverbaar uit voorraad. Lage prijzen. Uitgebreid gamma.
VerbeterpuntenNog geen gevonden
Pluspunten
Doet wat het moet doen.
VerbeterpuntenGeen commentaar
15 Staverenstraat