Pluspunten
Niet alleen kundig, maar ook prettige & persoonlijke wijze van communiceren. Meerdere malen (telefonisch) contact mogen hebben inzake meedenken / 'maatwerk' i.v.m. persoonlijke situatie als ook advies t.a.v. producten
VerbeterpuntenWebsite / winkel wellicht nog verder moderniseren. B.v: - gebruiksgemak - hoeveelheid (+ grote) van foto's van producten.
Pluspunten
Gebeld voor informatie. Direct een persoon aan de lijn die mij alle info kon geven waar ik om vroeg. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeef duidelijk aan dat de bestelling uit twee pakketten bestaat
Pluspunten
De communicatie is zeer goed
Verbeterpunten????
Pluspunten
Eerlijkheid over de producten.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Pluspunten
Ondanks kerstdrukte toch 1 dag na de bestelling geleverd. Chatfunctie erg prettig
Pluspunten
Mooie en goede selectie outdoor goederen. Bestelde kleding maakt ook na meer dan jaar gebruik verwachting geheel waar. Prettig dragend en degelijk. Bestelling, communicatie en levering okay.
Pluspunten
Betrouwbaar en snel tot nu toe
VerbeterpuntenIk heb overal een 9 voor gegeven om zo altijd scherp te blijven voor een 10. Overigens zijn de spullen die ik koop weer terug te zien op mijn youtube kanaal. https://www.youtube.com/channel/UCa70jP5TqSvCU1yG4U3GrpA
Pluspunten
Goed verpakt.
VerbeterpuntenKon de claim niet waarmaken van binnen 24 uur. Was geen probleem voor me. Maar wordt wel beloofd.
Pluspunten
Zeer snelle levering Mail over het pakket
Pluspunten
levering zoals het hoort, precies zoals ze gezegd hebben. product was goed verpakt en goed ontvangen
Pluspunten
Supersnel, duidelijke site. Kwalitatief goede producten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Al vaker spullen besteld, tevreden ook over aanbod. Maar vooral de boeken
Pluspunten
Nog te weinig ervaring met dit bedrijf
VerbeterpuntenNog te weinig ervaring met dit bedrijf
Pluspunten
Snelle goede levering
Pluspunten
Mooi en degelijk materiaal. Snelle levering
Verbeterpunten/
Er staat dat er een onderhoudsboekje bij de bestelling zit (Wetterlings #180 Hudson bay axe, maar deze ontbrak.
Pluspunten
Vriendelijke service aan de telefoon
VerbeterpuntenGa zo door!
15 Staverenstraat