Pluspunten
Top service en super snel!
VerbeterpuntenEen filiaal beginnen in het midden van het land ;).
Pluspunten
Gewoon top !!!
Pluspunten
Altijd geode en senelle service. Uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenEr kan wat meer info bij de producten: uitgebreidere omschrijving, ook met gewicht of anders een linkje naar de leverancier bijvoorbeeld.
Pluspunten
Super fast delivery- exactly as ordered.
Pluspunten
Wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling, factuur. Snelle, correcte levering
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Goed aanbod en zeer klant vriendelijk
Pluspunten
Mooi assortiment, klantvriendelijk en supersnel!
Pluspunten
duidelijkje website; produkten zijn makkelijk te vinden
Verbeterpuntenbesteldatum kon middels keuzemenu aangepast worden; prima dat het kan. Het produkt werd echter toch de volgende dag geleverd terwijl ik een andere datum had ingevuld. Nu was ik toevallig thuis dus het is allemaal goedgekomen.
Eerste keer dat ik iets bij jullie bestel. Is goed gegaan.
Pluspunten
Altijd snelle en perfecte service. Heel blij dat ik hier specialistische outdoorartikelen kan kopen zoals bijvoorbeeld die van Toaks. Goed uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenVeel producten (met name tassen) worden alleen in groen ingekocht. Als je een voorkeur hebt voor de zwarte of multicam versie van het product moet je die dus ergens anders halen (vaak een winkel met tactische Airsoft-spullen). Dit is soms jammer. Niet iedereen die van bushcraft houdt wil alles in groen of bruin hebben.
Pluspunten
Vandaag besteld, volgende dag in huis en zelf kiezen wanneer!
Pluspunten
Super netjes, snel en goede communicatie. Doet wat het beloofd. Top
Pluspunten
100% lof!
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
Pluspunten
Snel bestelling en levering!
Pluspunten
Goede prijs, lage verzendingskosten
Pluspunten
Zoals afgesproken geleverd. Prima gecommuniceerd
Pluspunten
Snelle levering, goed assortiment
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ