Pluspunten
Prima, snel en volledig bezorgd.
Pluspunten
goede product informatie, duidelijke website!
Pluspunten
Pluspunten
Vlot geregeld en uitstekend op de hoogte gehouden van de bestelling.
VerbeterpuntenGeen, het is prima
Pluspunten
Ze belden op over een artikel in een andere kleur dat wel eerder beschikbaar was, dan datgene ik besteld had. Heel fijn, ik had het niet opgemerkt, maar zo hadden we toch alles op tijd in huis. Goed dat ze meedachten!
Pluspunten
had zelf foutje gemaakt tijdens bestelling en ze hebben het direct recht gezet
Verbeterpunten/
Pluspunten
gewoon goede en snelle levering. duidelijke omschrijving van de producten op de site.
Pluspunten
Wordt via mail perfect op de hoogte gehouden van betaling / bestelling / levering. Top!
Pluspunten
Snelle levering en product was goed verpakt!
Pluspunten
Uiterst tevreden over de producten en de service.
Pluspunten
Snelle levering goede communicatie zeer vriendelijk
Pluspunten
snelle en prettige klantenservice
Pluspunten
Veel kennis van zaken. Goed advies. Aanrader om eens te bezoeken.
Pluspunten
nadat ik zelf bij vergissing de verkeerde maat van een gewenst kledingstuk besteld had, werd er prompt gereageerd op mijn nagezonden email-bericht met de correctie, hetgeen resulteerde in een snelle levering in de juiste maat
Verbeterpuntenhet verdient wellicht aanbeveling op de website bij kleding geen automatische default-voorkeuze te geven van een maat (S, M, L, XL enz). om dergelijke vergissingen te voorkomen
Pluspunten
De artikelen zijn op de website goed te vinden. De snelheid van de levering en berichtgeving zijn duidelijk en accuraat. 1 van mijn favorite winkels.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Correcte afspraken maken tevreden klanten, dus ik kom.zeker terug!!!
VerbeterpuntenDoe zo verder!!
Pluspunten
Mooie en duidelijke website. Je wordt goed geïnformeerd over de voortgang van de bestelling. Snelle verzending en de bestelling is netjes verpakt.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt.
VerbeterpuntenDe bestelling kwam een dag te vroeg. Op zich niet erg, maar het was een verrassing, dus ik had en dag uitgekozen dat ik thuis was, zodat ik het pakje kon onderscheppen. Nu was de verrassing weg.
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ