Pluspunten
Snelle levering, bestelde artikelen geleverd
VerbeterpuntenEén bericht met de melding dat de bestelling is ontvangen en betaald, met de factuur en desnoods nog één mailtje dat de bestelling verzonden is volstaat. ZES mailtjes over een complete bestelling van twee artikelen begint op stalking te lijken.
Beste, Bedankt voor je review! Erg vervelend dat je de hoeveelheid mails als storend hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. We proberen om iedereen zo volledig mogelijk over zijn/haar bestelling te informeren. Sommigen willen echter geen mails, anderen zouden graag bij elke stap van het proces een mail willen ontvangen. Hierin zoeken we altijd naar een middenweg. Ik heb je even een mail gestuurd om te kijken welke mails jij precies hebt gehad, zodat we kunnen kijken of er daarin wat verbeterd kan worden. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
We hadden een Petromax schaal gekocht die bij levering kapot was. Dit was zeer vervelend daar wij hem heel snel nodig hadden. Na een foto te hebben gemaakt van deze schaal om te laten zien wat er kapot was kregen we een mailtje dat deze schaal niet meer te verkopen was en we hem mochten houden. Ondertussen had ik wel een nieuwe schaal besteld, die gelukkig op tijd geleverd was. Het geld van de de eerste schaal werd terug gestort. De service was heel goed, er werd zelfs een voorstel gedaan wat we met de kapotte schaal toch nog konden doen. Gelukkig is alles goed gekomen en hebben we een heerlijke stoofpot op de bbq kunnen maken. Met vriendelijke groet, Marijke
VerbeterpuntenIk had gevraagd of ze op de doos, breekbaar konden zetten. Dit was ook gedaan, en de doos zelf was ook prima ingepakt. Dus goed geluisterd naar wat de klant wilde. Dit kan eigenlijk bij de vraag, positieve punten
Pluspunten
Prima levering binnen aangegeven levertijd. Moet er nog gebruik van gaan maken maar voelt aan als goed kwaliteit.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpunteninhoud van het het zgn. "onderhoudspakket" valt tegen t.o.v. de prijs (bijna eur 30,00). Het enige onderdeel dat echt enige waarde heeft is de spuitbus, maar dat noem ik geen onderhoud. De rest is "vulling" en m.u.v. van de borstel heeft het geen enkel nut of waarde
Beste heer/mevr. Schouten, Bedankt voor de review! Jammer dat je ontevreden bent over de onderhoudsset voor de Frontier Stove. De set is door Anevay samengesteld en bevat inderdaad een spuitbus (waarmee je de lak kunt herstellen), een borstel, poetsdoek, opbergtas, en flesje voor bijv olie of een ander schoonmaakmiddel van je voorkeur. Hiermee kun je de kachel prima onderhouden, meer onderhoud heeft de stove niet nodig. Je mag het setje natuurlijk gewoon terugsturen, je krijgt dan het aankoopbedrag én de verzendkosten die je bij aanschaf hebt betaald weer netjes teruggestort. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop.
Pluspunten
Zeer snelle levering en gemakkelijk te plaatsen bestellingen! Niet duur wat de pijlen betreft!
VerbeterpuntenDe schachten van de pijlen zouden van een wat sterkere houtsoort mogen zijn, maar voor dat geld kun je dat eigenlijk niet verwachten...
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Ik heb geen negatieve aspecten kunnen ondervinden. Communicatie gaat perfect en de levering was precies en perfect optijd. Heel erg tevreden!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Highly satisfied with my order. Quick delivery and competitive prices.
VerbeterpuntenNothing to improve, keep doing what you're already doing.
Pluspunten
groot assortiment. goede klantenservice. helemaal goed
Een keer vragen om een review.... okay, maar ga me aub niet spammen met herinneringen!
Beste Jaap, Bedankt voor je review, jammer dat we een 2 als cijfer hebben ontvangen omdat je een herinneringsemail hebt ontvangen voor de review. We versturen deze mails automatisch, sommige mensen hebben er geen behoefte aan, andere wel. Voor diegenen die hem niet willen ontvangen hebben we onderaan de mail een knop toegevoegd waarmee je je kunt afmelden voor dergelijke mails. Je ontvangt dan geen herinneringen. Sorry dat je dit als vervelend hebt ervaren, hopelijk helpt deze tip om ervoor te zorgen dat het niet nogmaals gebeurt. Met vriendelijke groet Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Goede website; snel geleverd
Pluspunten
Goed product, snelle levering, prijs-kwaliteitverhouding is prima.
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ