Pluspunten
Niks
VerbeterpuntenNee
Gevraagd te leveren op postnl-punt OF, als het briefpost is, op huisadres. Resultaat : pakketpost op huisadres. Conclusie : er wordt niet gelezen, alles 'geautomatiseerd'.
Beste Paul, Bedankt voor je review. Vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad met de bezorging. Excuses hiervoor! We lezen wel degelijk de opmerkingen van de klant en passen de zending hier normaal gesproken ook op aan. In dit geval was je pakket aangemeld als briefpakje voor de brievenbus. Helaas bleek eind deze dag dat er door een storing geen briefpakjes konden worden verwerkt. We moesten toen met spoed alle briefzendingen omzetten naar pakketten. Hierbij is per ongeluk vergeten aan te geven dat je pakket naar de Jumbo moest ipv het huisadres. Excuses hiervoor, er was in dit geval sprake van een menselijke vergissing. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Snelle levering ,helemaal TOP !
Positive
Very good website, nice to consult, interesting product divided by appropriate category, Recommended
SuggestionsI did not find the english version of the website, maybe I was not so smart to find it, or there's no english version? Anyway online translator helps to understand and avoid mistake
Pluspunten
Wat leuk, een kaartje bij mijn bestelling.
Pluspunten
Snelle vlotte afhandeling. Kwaliteitsproducten. Overzichtelijke site. Prima.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Klantvriendelijk Duidelijk Vlot
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Na foute levering,snel oplossing geleverd
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Product niet op stock maar direct een tegenvoorstel zodat ik mijn bestelling vlot in huis had. Dat is pas klantgericht werken.
VerbeterpuntenMss zorgen voor afhaalpunt in België?
Pluspunten
Mooi assortiment.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Pluspunten
Snel. Vriendelijk Betrouwbaar Goeie kwaliteit
VerbeterpuntenNull
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Levering, prijs en internetsite
VerbeterpuntenAssortiment mag altijd uitgebreider
Pluspunten
Veel keus en redelijke prijzen
VerbeterpuntenRegelmatiger informatie updaten over bestelde maar nog niet leverbare producten
Pluspunten
Snel antwoord op de vraag over bestellen van producten. Producten geleverd in perfecte staat.
Pluspunten
Prima! De bestelling kwam in perfecte staat aan. Heldere communicatie, overzichtelijke site en snelle levering.
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ