Pluspunten
Kwaliteit zoals verwacht en ook leveringstijd zoals beloofd.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering. Goede producten. Breed, ietswat selectief, assortiment. Goede communicatie. Behulpzaam.
Pluspunten
vandaag besteld - morgen in huis. echt waar. kan nog ook levertijd kiezen.
Pluspunten
Snelle levering, Goed materiaal, Ruim assortiment.
VerbeterpuntenSommigen producten missen specificaties.
Pluspunten
De website is duidelijk en overzichtelijk, ik kon mijn benodigde spullen snel vinden.
VerbeterpuntenMisschien een whatsapp dienst voor directe vragen (als je niet kunt bellen).
Pluspunten
kan er nog niet heel veel over zegen heb er nog maar een keer wat bestelt een solo stove en dat ging naar tevreden heit de site is duidelijk en de levering vlot
Verbeterpuntentoen ik koos voor vooruit betalen per bank zou het prettig geweest zijn als ik direct bij een betaalsysteem uit was gekomen nu moest ik eerst naar de mail rekening nummer bekijken en zelf inloggen bij mijn bank was niet een groot probleem maar ik ben wel op sites geweest waar dit vloer ging
Pluspunten
Snelle heldere afhandeling van de order.
Pluspunten
Mooie spullen, goede prijs. Super levering en verpakking
Pluspunten
Goede communicatie en snelle afhandeling.
Pluspunten
Ruim assortiment. Kwaliteitsproducten. Snel verzonden.
VerbeterpuntenIk hecht zelf veel waarde aan een correcte levering. Ik heb aangegeven dat ik het product graag geleverd wilde hebben op een postNL punt, dit stond ook in mijn bestelbevestiging. Echter is het pakje toch verstuurd naar mijn huisadres en aangenomen door een buurman die heel vaak weg is, waardoor ik extra lang moest wachten om mijn pakje in ontvangst te kunnen nemen. Iets meer zorg besteden aan het correct verzenden zou ik erg op prijs stellen.
Pluspunten
Nadat ik een mailtje had gestuurd kreeg ik meteen een antwoord terug gestuurd. Ik heb mijn bestelling om 16:45 geplaatst en kreeg het de volgende dag al binnen.
Verbeterpunten..
Pluspunten
Vlotte levering, goede website en goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling via de mail.
Pluspunten
Heldere site, helder bestelproces en keurig verpakt verzonden.
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
mooie selectie; goede informatie
Verbeterpuntenipv verzenden op zaterdag zoals op de website stond, werd er pas de dinsdag erop verzonden.
Pluspunten
Netjes verpakt in een propere doos. Snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
duidelijke site, goede opties (juist ook weer niet te veel)
VerbeterpuntenJullie nemen de telefoon niet op (vrijdagmiddag) + de whatsapp gaf ook pas na het weekend gehoor. Daarnaast had ik bij de bestelling aangegeven dat het bij het postkantoor afgegeven kon worden, maar het werd bij mijn huis bezorgd (waar ik dus niet was).
Beste Lyske, Bedankt voor je review! Je gaf als opmerking aan dat je ons niet kon bereiken afgelopen vrijdag. Dat klopt, we waren vrijdag en zaterdag gesloten omdat we op een evenement (het Bushcraftweekend) stonden met onze winkel. Je kunt op onze site altijd de afwijkende openingstijden raadplegen, daar staat vermeld op welke data we gesloten zijn. Je pakketje is door een overstap naar een nieuw logistiek systeem inderdaad niet naar een PostNL punt gegaan. Dat was niet de bedoeling en inmiddels is deze fout uit het systeem gehaald. Excuses hiervoor! Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Vlotte afhandeling van de transactie
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
Snelle service. Prettige reactie op mijn Whatsapp bericht. Snelle levering van goede producten
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ