Pluspunten
Nette prijs, duidelijke website
VerbeterpuntenOnderhoudsinfo van de producten op site zetten of mee sturen.
Pluspunten
Lage verzendkosten, mooi assortiment.
VerbeterpuntenE-mailteksten zijn behoorlijk generiek.
Pluspunten
overzichtelijk en makkelijk online te bestellen met veel info bij het product
Pluspunten
I have ordered several bushcraft items from Bushcraftshop and always been very happy with the great customer service and advice. The shipping is fast and efficient. They are my number one bushcraft shop in The Netherlands!
Pluspunten
De communicatie met Erik. Mijn bestelling had net een aanbieding gekruist en ik krijg het verschil terug.
Pluspunten
alleen maar ! goede producten en snelle persoonlijke reactie op vragen of opmerkingen. top!
Verbeterpuntenzou het zo even niet weten.
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk online bestellen, mooi product, duidelijke. Ommunicatie
Pluspunten
Deskundig, behulpzaam, betrouwbaar
Pluspunten
alles prima. snel, mooie producten, mooie prijs. sturen af en toe een nieuwsbrief maar net vaak genoeg dat die niet irriteerd.
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Ik had pech. Ik kocht een petromax brander met een fabricage fout. Probleem telefonisch gemeld. Hierna het defect laten zien met foto en filmpje via Whatsapp. Keurig en vlot te woord gestaan door de medewerkers van de bushcraft shop. Tips en trucs van de fabrikant haalde niets uit. Hierop netjes een nieuwe brander ontvangen. Ruim op tijd voor mijn vakantie. Bedankt voor de vlotte service
Pluspunten
Uitstekende service 10 voor vijf bestelling geplaatst. Volgende dag netjes geleverd. Complimenten!!
Pluspunten
Snelle en nette levering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenIk had als aantal 4 ingevuld, en zonder melding stond er 3st bij afrekenen.
Pluspunten
De prima levertijd. Zelfs nog eerder geleverd dan ik had opgegeven.
Pluspunten
Een 10-tal bestellingen gedaan tot hier toe (vanuit België). Steeds een correcte en snelle levering, zeer tevreden klant.
Pluspunten
Snelle, duidelijke communicatie over de levering en waar deze zich bevindt. Een dag later had ik de bestelling in huis.
VerbeterpuntenBlijf perfect
Pluspunten
Als ik een outdoor winkel zou willen beginnen zou ik eerst eens met jullie gaan praten hoe dit goed aan te pakken. Jullie zijn top.
VerbeterpuntenUhhhh geen
Pluspunten
Veel Moore dinged Voortrekker mijn toekomstige vakanties
VerbeterpuntenJammer dat mijn tarp nog Niet is aangekomen en dat deze vacantie is afgelopen,ik hoop dat de tarp Snel komt
Beste Chris, Bedankt voor je review! Vervelend dat je tarp nog niet is aangekomen, die had allang bij je moeten zijn. Wij hebben hem op 24 mei naar je verstuurd, op jouw verzoek als Extra Snel levering. Hij had dus 24 mei 's avonds bij je bezorgd moeten zijn. Je had ons het beste even kunnen mailen op 24 mei, dan had ik direct actie kunnen ondernemen en had je de tarp al in huis gehad. Nu wisten we niet dat deze nog niet was aangekomen. Ik ga direct contact opnemen met de vervoerder om te kijken waar de zending gebleven is. Excuses voor het lange wachten, we gaan het snel voor je oplossen. Groetjes Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
15 Staverenstraat