Als je meerdere cadeaubonnen wilt inleveren moet je eerst contact zoeken en daarna je bestelling mailen. Dat zag ik pas 's avonds toen ik de cadeaubon goed las. Daardoor had ik niet het gemak van 'het winkelmandje' online en koste het even tijd om de volgende dag alle artikelen weer op te zoeken zodat ik de juiste naam + artikelnummer kon mailen. Het zou handig zijn als je toch meerdere bonnen tegelijk online kan 'inleveren'. Verder was alles keurig voor elkaar!!
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering, overzichtelijke website.
Pluspunten
Vlotte afhandeling van de bestelling. Ik had zelf de fout gemaakt om de bestelling te laten afleveren bij ABC afbouwcentrale te Vierlingsbeek op een moment dat de zaak gesloten bleek. Na het weekend is de bestelling gearriveerd,.
Pluspunten
Pluspunten
Uitstekende service, persoonlijke aanpak
Pluspunten
Ik ben bijzonder verrast over de snelheid van dienstverlening! Dank u!
VerbeterpuntenNVT
Positive
A perfect store, friendly, fast, good price.All the best. Greetings from Austria.
VerbesserungspunkteWould be great when the homepage would be in english, german too.
Pluspunten
Snelle levering en artikelen op voorraad
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle levering, makkelijk contact via de website en bovendien betrouwbare informatie.
Pluspunten
Goed advies, snelle levering
Pluspunten
Top service en mensen daarachter!
Pluspunten
Na het geven van de review hiernaast, ben ik snel en netjes benaderd door Erik. Hij heeft mij gevraagd om foto's te sturen van de gebreken in het product. Verder is de mogelijkheid geboden om een nieuw product te sturen dan wel het bedrag terug te storten. Ik ben tevreden met deze service
VerbeterpuntenHet product wat ik heb besteld, is geleverd met een gat in het materiaal. Gezien de prijs die ik heb betaald (9.99) vond ik het niet de moeite om het product te retourneren. Echter, wel teleurstellend om een kapot product te ontvangen. Tip: kijk of u uw producten meer kunt contoleren.
Beste Arjan, Bedankt voor je review! Vervelend dat je een kapot product hebt ontvangen! Excuses hiervoor! Jammer dat je ons een onvoldoende geeft zonder eerst het probleem even voor te leggen. Natuurlijk leveren we niet expres een kapot product, het is echter onmogelijk elk artikel uitgebreid te inspecteren voor we het versturen. We lossen het in het enkele geval dat er iets mis gaat wel netjes voor je op. Als je ons een foto stuurt van het kapotte artikel, kunnen we je een nieuwe sturen of het geld terugstorten. Hopelijk is het dan naar tevredenheid voor je opgelost. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Totaal geen negatieve dingen, alles is positief!
Pluspunten
Zeer acceptabele verzendkosten en heel goed verpakt.
Pluspunten
Heel vlotte en nette afhandeling van een vraag/opmerking waar ik blijkbaar zelf een vergissing had gemaakt.
VerbeterpuntenPas op hoe je de levering datum voorwaarde aangeeft.
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ