Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenIets minder emails mag ook
Pluspunten
snelle levering. goede verpakking. prijs/kwaliteit verhouding van ontvangen order is goed.
Verbeterpuntensite via markplaats gevonden. is de exposure wel voldoende dan alleen markplaats?
Pluspunten
Snelle levering,zelfs de belegering kwam héél snel.
Pluspunten
Mooie originele merken en super productkennis en service! Wat een verademing in vergelijking met de massale retailreuzen.. Echte liefhebbers.
VerbeterpuntenNog meer Pinewood en Sasta!
Pluspunten
Snelle levering en reactie op mails Interessant aanbod wat betreft merken en produkten.
Pluspunten
Snelheid waarbij ik mijn pakje mocht ontvangen.
Pluspunten
Snelle correcte levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Echt super goede communicatie, snelle reactie, duidelijk, vlotte afhandeling! Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Niet de opmerking: binnen 3-5 werkdagen heeft u van ons een reactie, nee gewoon VLOT! Ook het versturen was snel!!! Helemaal TOP!!
VerbeterpuntenVolgens mij kan het niet beter dan dit!
Pluspunten
Leveren kwalitatief goede producten. Van aankoop tot en met verzending is alles overzichtelijk te volgen via e-mails. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle en adequate levering
Pluspunten
Snelle reactie. Kwaliteitsspullen.
Pluspunten
Prima bedrijf met uitgebreid assortiment. Snelle levering van de producten die ik had uitgezocht, prima.
VerbeterpuntenIk kreeg de producten toegezonden in een doosje. Dit had misschien ook wel in een bubbeltje-envelop gepast.
Pluspunten
- topaanbod met veel diversiteit én kwaliteit - aangename website/webshop - heel duidelijke communicatie naar klanten zowel over het aanbod, aankomende acties, producten, events, etc. - regelmatig vernieuwing van het gamma
Verbeterpunten- soms is een product 'niet op voorraad'. Je kan dan wel een seintje krijgen als het product er weer is. Deze ontvang ik echter niet (20 inch skillet, windscherm voor gasbrandertje Highlander, Vreemde Vogels ontbijt). Op zich geen groot probleem, ik ga toch regelmatig eens kijken op de site.
Pluspunten
Supersnelle levering naar België! Mooie website!
VerbeterpuntenVoorlopig nog geen
Pluspunten
Een hele vlotte afwikkeling van de bestelling en duidelijke communicatie. Ik zal er zeker weer gaan bestellen.
Pluspunten
Klant vriendelijk Snelle en zeer nette afhandeling Ik denk dat jullie trots mogen zijn wat jullie doen
VerbeterpuntenIk zou het zo gauw niet weten
Pluspunten
Prima afhandeling van mijn bestelling
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Super strakke en overzichtelijke webshop. Prijzen van de artikelen zijn zeer goed. Zeer goed doordachte artikelen mbt Bushcraften. Kan geen 1 min punt noemen.
VerbeterpuntenIk snap dat jullie dit vragen, alles is up to date kan helaas niks anders ervan maken.
Pluspunten
Goed product en goede service/communicatie
VerbeterpuntenDe zending eerder aanbieden bij PostNL, de zending was een dag te laat.
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ