Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit van het geleverde product en de betaalvoorziening.
VerbeterpuntenTip: vooral zo blijven
Pluspunten
ik had een promotiecode van een retourzending. ging prima door. bedankt
Pluspunten
Eigenlijk alleen maar positieve punten.
Pluspunten
Super snelle en correcte levering. Mooi product
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
Mooie en kwalitatief goede shop, achter een ruime ervaring!
Pluspunten
er zijn in mijn beperkte ervaring geen negatieve. Ze hadden wat ik nodig had, prijs was okee, ze konden het meteen leveren, het werd keurig en snel verzonden, waarvan ik uitgebreid op de hoogte werd gehouden. Toon van de (digitale) communicatie beviel me ook wel; netjes en gastvrij, niet te popi. Tja. Tien punten, omdat ik niet zou weten wat er beter kon, anders dan dezelfde avond geleverd en dan nog één gratis.
VerbeterpuntenZou ik dus niet weten.
Pluspunten
-Professionele website, gebruiksvriendelijk en veel betaalmogelijkheden. - Ruim assortiment materialen aanwezig binnen diverse prijsklasse's, zo is er voor elk wat wils, starter of ervaren. -Zeer vlotte communicatie wanneer vraag/probleem omtrent product.
Verbeterpunten-Kleding uitbreiden?
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering.
Pluspunten
Hoewel dit een slogan van een ander bedrijf is, maar zij doen wat ze beloven. No nonsense en supersnelle verzending.
Pluspunten
zeer goede communicatie ,snelle levertijd
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Duidelijke website, diversiteit producten
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
In alle opzichten tot nu toe prima. Hier kunnen vele bedrijven nog wat van leren.
VerbeterpuntenNo
15 Staverenstraat