Pluspunten
Satin aldigim her sey son derece kaliteli ve cok dostca davranan bir personelleri var, simdiye kadarki aldigim herseyden memnun kaldim, kamp icin kaliteli seçenekleri var.
Pluspunten
Klantgericht, uitstekende service, snelle levertijd, groot assortiment van goede materialen en regelmatig leuke aanbiedingen. De produkten zijn deze ook nog eens scherp geprijsd. Combineer dat met de uitstekende service en je hebt de ideale shop.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
schapenvacht is echt heel erg slecht net een nepper maar je kan hier niks mee omdat bij de bestelling staat dat de levering af kan wijken van de foto
Beste Joke, Bedankt voor het plaatsen van een review. Erg vervelend dat de schapenvacht niet voldoet, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Jammer dat je niet eerst even contact met ons hebt opgenomen. In tegenstelling tot wat je aangeeft lossen we het juist graag voor je op! We vinden het juist heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Ik bied je daarom graag een passende oplossing aan in de hoop dat we daarmee kunnen laten zijn dat onze service een hoger cijfer dan een 1 verdiend. Zou je even per mail contact op kunnen nemen via [email protected]? Dan overleggen we even wat de beste optie is. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop.nl
Pluspunten
Goede communicatie over de levering
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit en duidelijke uitleg
VerbeterpuntenMeer filmpjes
Pluspunten
Waar voor je geld super service betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Mooi uitgebreid aanbod en service is alleen in superlatieven uit te drukken
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Pluspunten
Vandaag besteld en morgen al in de bus
Pluspunten
Wederom top service en top producten. Alles is echt goed. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van de producten, levertijd en/of je goed geholpen wordt.
Pluspunten
snel reactie bij vragen
Pluspunten
Ik ben super goed geholpen in mijn keuze via de chat op de website en bij de levering was het ideaal dat ik zelf het tijdstip kon kiezen. Super dus! Ga hier vanaf nu zeker vaker spullen kopen.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt. Keurig op de hoogte gehouden van status.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Stap voor stap communicatie.
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ