Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Super kwaliteit Paket goed ingepakt Goede service
VerbeterpuntenIk had het zaterdag besteld en het was dinsdag binnen van mij had het maandag wel binnen mogen zijn, maar ik begrijp dat dat in het weekend moeilijker gaat.
Positive
Duidelijk communicatie over het product dat niet meteen leverbaar was. Geschatte levertijd perfect ingeschat. Dag erna thuis geleverd
Pluspunten
Goede materialen, snelle levertijd.
Pluspunten
Makkelijk te vinden artikelen. Groot assortiment. Duidelijke artikel info.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Eenvoudige bestelling; geen punten obv deze bestelling
VerbeterpuntenEenvoudige bestelling; geen punten obv deze bestelling
Pluspunten
Wederom super snelle levering. Netjes extra informatie erbij. Keurig.
Pluspunten
Zeer betrouwbaar bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment. Het meest punctuele bedrijf dat ik tot nu toe heb meegemaakt. Snelle levering en heel goede communicatie. Gewoon Top!
Pluspunten
Er was een leverprobleem , maar het kano was er toch voor de verjaardag! Super!
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam, goede kwaliteit spullen
Pluspunten
Goed overzicht van wat jullie hebben.
VerbeterpuntenIk kon kiezen waarneer mijn pakket werd bezorgt, maar het kwam een dag later. Dat is wel jmmr want het was voor een verjaardag.
Beste Rick, Bedankt voor je mooie review! Je gaf als opmerking aan dat je pakket een dag te laat kwam. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Bij het bestellen heb je gekozen voor afleveren op woensdag 25 januari. We hebben het pakket daarom een dag vastgehouden en hem dinsdag 24 januari verzonden. Het pakket is op 25 januari bij je afgeleverd. Vervelend dat het pakket voor jou nu te laat kwam, ik vermoed dat je per ongeluk de verkeerde datum hebt geselecteerd. Als je een bestelling plaatst die 100% zeker op een bepaalde datum moet worden bezorgd, dan kun je dat eventueel nog extra als opmerking aangeven. We passen het dan handmatig aan indien nodig. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
duidelijke website, overzichtelijke bestelling. Snelle en complete levering, adequaat afgehandeld, netjes verpakt, verstuurt en ontvangen. kortom prima ervaring.
Beste Robert, Bedankt voor de mooie review! Als extra opmerking gaf je aan dat je de onderdelen voor de Frontier stove op onze site mist (extra schoorsteenpijp en brandwerende mat). Deze staan echter gewoon op onze website. Via deze link zie je alles wat we van de Frontier stove leveren: https://www.bushcraftshop.nl/search/frontier/ Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Snelle en plezierige service. Had het gevoel dat er een plezierig en persoonlijk contact was. Dat voelde erg plezierig. Was eigenlijk van plan om een berichtje te sturen omdat ik zo tevreden was :)
VerbeterpuntenVoor nu niet.
Pluspunten
Informele, ouderwets goed service
Pluspunten
Supersnel geleverd
VerbeterpuntenNa Idealbetaling geen terugkeer naar de website (pagina sprong eruit). Geen probleem door snelle bevestigingsmail.
Betere omschrijvingen van producten
Beste, Bedankt voor de review! U geeft aan dat we betere omschrijvingen bij de producten moeten plaatsen. In de toelichting geeft u aan dat het gaat om een hoofdlamp waar geen lader bij zit. In de omschrijving van het product staat op de site dat er een standaard batterij bij zit en dat je hem kunt gebruiken met een oplaadbare LiOn batterij. Er staat meerdere malen in de tekst aangegeven dat die laatste optioneel leverbaar is. (Prijzen zijn € 14,95 voor een oplaadkabel, € 9,95 voor de batterij) Ook geeft u aan dat de rits kapot is van het hoesje. Als u daar even een foto van wilt doorsturen, of het hoesje wilt retourneren, dan gaan we dat natuurlijk voor u oplossen. Alvast vriendelijk bedankt! Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Alles goed! Ik heb nog geen aftersales nodig gehad dus de communicatie en betrouwbaarheid heb ik nog geen 10 kunnen geven. Maar ik ga ervanuit dat dat ook helemaal goed zou komen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenKan niks bedenken.
15 Staverenstraat