Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website, snelle levering, prima prijzen. Wat mij betreft voor alsnog alles wat ik belangrijk vind.
Verbeterpuntengeen opmerkingen zover.
Pluspunten
Snelle levering en product kwaliteit ook goed
Pluspunten
Nemen contact op bij vertraging
Pluspunten
Snel, duidelijk en betrouwbaar !
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Pluspunten
Super communicatie en meedenken over oplossingen!
Pluspunten
Na te grote schoenen besteld te hebben snel een maatje kleiner gekregen. Het was ook zo geregeld. Nu de grote nog retour sturen en mijn geld terug krijgen. Fijn gevoel dat ik me daar niet druk over hoef te maken. Wederom 10 punten
Pluspunten
Dat het alltijd positief is, alltijd alles perfect geregeld! En bij klachten word ook alles perfect en op juiste manier alles geregeld! toppers!
VerbeterpuntenKan nog beter. (en dat is een grapje)
Pluspunten
Snelle levering! WYSIWYG
Pluspunten
Toen bleek dat de bestelde sjaal vlekken had, werd deze kosteloos vervangen! Bushcraftshop kon niet weten dat er vlekken in zaten, daar de sjaal in een gesloten verpakking zat. Na een telefoontje werd het zonder problemen opgelost!
Pluspunten
leuk aanbod!
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levertijd, ruime keuze
Pluspunten
Goede kwaliteit spullen voor redelijke prijs Levering was mooi op tijd.
Beste Thijs, Bedankt voor je mooie review en je opmerking over de bezorging! Ik heb even gekeken wat er fout kan zijn gegaan met de bezorging. Het is niet de bedoeling dat je pakket niet op tijd aankomt. Je hebt donderdag 13-10 om 14:06 besteld. De bestelling is direct verwerkt en dezelfde dag om 20:49 aangekomen bij PostNL. De volgende dag (vrijdag 14-10) is je pakket om 13:12 afgeleverd. Volgens de tracking gegevens is je pakket dus netjes de volgende dag geleverd. Misschien dat het te laat geleverde pakket een andere bestelling betreft die niet van ons afkomstig is? Ik hoor het graag, want we vinden het erg vervelend als we niet op tijd leveren. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop.nl
Pluspunten
Goed contact en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Altijd goede service, snelle levertijd, geüpdatet aanbod en aanbiedingen.
VerbeterpuntenNog meer aanbod, al zou dat nadelig zijn voor m'n bankrekening.
Pluspunten
SUPER! Voor het eerst bij dit bedrijf bestelt en ga dit ook blijven doen. Ik ben al heel lang op zoek naar teerzalf. In het verleden haalde ik dit via de apotheek, maar sinds kort wordt dit niet meer geleverd bij de apotheek waar ik kom. Hierdoor moest ik het lang met hormoonzalfjes doen. Bushcraft is het enige bedrijf waar ik dit kon vinden. Hartelijk dank voor de snelle levering en tot de volgende bestelling :) :)
Pluspunten
Altijd vriendelijk, goede service en snelle leveringen
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Geweldige service! Een overhemd van Pinewood had 2 defecte drukknopen bij ontvangst. Het overhemd was niet meer op voorraad, maar is direct vanuit Zweden naar mij opgestuurd (nog voordat ik het defecte product had teruggestuurd). Contact met Erik verliep snel en prettig.
VerbeterpuntenOp een tablet (iPad) schaalt de website niet helemaal lekker. Hij is wel bruikbaar, maar afbeeldingen schuiven over elkaar heen.
Pluspunten
Super service!
Pluspunten
Altijd meedenkend, snelle levering en eerlijk. Fijn om hier mijn bestellingen te doen.
15 Staverenstraat
Deventer 7418CJ