Filtre

Alles verliep prima

dikke duim

snel, geen bijzonderheden

Mooie producten en snelle levering. Prima webshop

Wat een mooie webwinkel!

Mooi assortiment, goed te bestellen, correct afgeleverd. Beertje grote doos voor zo’n klein pakje.

Prachtig

Helemaal tevreden

Prachtig

Helemaal tevreden

Goede levering

Snelle levering, Ervaring met product moet nog gebruikt worden dis is een kerstcadeaunamelijk

Top service snel geholpen

Tas besteld met wat andere spullen hier over een mailtje gestuurd over de levertijd super snel antwoord gekregen en geholpen top service

Top service snel geholpen

Prima.

Goede informatie, zonder moeite te bestellen, goed te volgen via track and trace. Volgens afspraak bezorgd. Beetje te grote doos voor zo’n klein pakje. Ik heb zonder problemen het pakje terug kunnen sturen en hetzelfde artikel in een groter formaat besteld. Ik hoop dat dat ook zonder problemen zal worden behandeld.

netjes volgens afspraak

kwaliteit spullen

Super snelle levering

In drukke tijden snel leveren en in dure tijden goede prijzen hanteren. Geweldig

Makkelijk bestellen, snelle verzending

Uitstekende webshop

Gewoon goed. Net weer een ander assortiment vergeleken met gangbare outdoor winkels.

Goede service snelle levering goed materiaal van spullen

goed advies gehad

de nemo slaapmat besteld. voelt goed aan. mooie kwaliteit en krant inderdaad niet als je er op ligt.

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ