Filtre

Zeer tevreden!

Altijd kwaliteit vol materiaal en snelle goede service. Had ook een jas helaas te groot besteld, maar de retour ondersteuning en terug betaling ging vlekkeloos!

Snelle levering, goede producten

T0P, snel en alle spullen die ik zocht.

Ik kende de site niet. Maar als er eerder van had geweten had ik er eerder gebruik van gemaakt. Komt er zeker terug. Groet, Henry van Vliet 4x4vakantie.nl

Heel behulpzaam en oplossingsgericht!

Hoed paste niet en werd direct een oplossing bedacht en heb nu een hoed die goed past! Zou er zo weer bestellen!

goede kwaliteit

heb zeer goede ervaring mee met de pan

Prima op tijd bezorgd, goed product.

Vragen beantwoord, vervolgens besteld. Zoals afgesproken snel geleverd.

Mooi product. Snelle levering

Leuk kaarten set. Kan ik wat mee.

Puur kwaliteitsproduct en snel geleverd

Was op zoek naar stevige lederen handschoenen voor zwaar werk. Die heb ik bij jullie gevonden aan een redelijke prijs. De levering ging heel vlot. IK zal zeker nog bestellen via jullie webshop

Werd goed geholpen door personeel

Zeer snelle levering van een flink groot pakket.

Super service en producten

Te gek assortiment en snelle levering.

Bestelling werd snel geleverd en duidelijk in de communicatie wanneer de levertijd is. Heel blij met mijn product!

Prima product. Echt topkwaliteit. Op de website stond aangegeven nog 1 in voorraad en dat klopte. Weer eens bestellen? Zeker weten.

See, Buy and receive quick. Just how I like it. Many thanks.

Very professional.

Super product, vlotte afhandeling, correcte informatie.

Ik kocht een opvouwbare vuurkorf en deze voldoet super. Kreeg correcte info. Alles werd vlot afgehandeld en geleverd.

Gewoon goed

Ze laten niks te wensen over. Alles is goed geregeld. Een echte aanrader.

Ruim assortiment, goede omschrijving

Heldere site, degelijke informatie bij de spullen. Snelle en nette levering en afhandeling waarbij je netjes op de hoogte wordt gehouden.

Supertof materiaal aan een goede prijs

Op zoek naar een kadoo voor een goede vriend die graag en veel in de bossen vertoeft. Snel gevonden wat ik zocht aan een mooie prijs

Goede producten wel is dan de prijs aan de hogere kant

Snelle en correcte verzending

Perfect service!

I needed my order urgently and the website’s team did everything possible to help me.

Au top!

Livraison le lendemain, top! Suivi parfait. Prix corrects. Deuxième commande et pas la dernière

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gewoon TOP winkel!!!

Mijn ervaring met de Bushcraftshop is gewoon TOP. Ik kan iedereen die in 't Bushcraft wereldje zit en ook die in de scouting zitten. Aanraden om eerst hier te gaan kijken als zei 'n uitrusting of goede kleding zoeken. Ook telefonisch zijn ze goed bereikbaar en willen ze echt meedenken. Gewoon TOP KLASSE!!!

Super..vandaag besteld morgen in huis top!

Super.. Website werkt goed, je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop en vandaag besteld, morgen in huis. Eindelijk een bedrijf die dat ook waarmaakt.

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ