Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt. Netjes mail gekregen van verzending.
VerbeterpuntenJammer dat ik voor best wel een kleine besteling die waarschijnlijk gewoon door de brievenbus kon niet een mogelijkheid heb gekregen om minder verzendkosten te betalen. Ook vind ik het assortiment mora kniv klein. Ik mis ook grooter assortiment rugtassen en vooral met molle sisteem. De billy can is bv. Ook bij jullie een stuk duurder. Ik betaalde in een andere webwinkel 24.95 voor 3L.
Pluspunten
Duidelijke site groot assortiment
Verbeterpunten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vriendelijke bedrijf
Pluspunten
De bestelling is snel en in goede orde ontvangen
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goed, snel, vriendelijk
VerbeterpuntenMaak het contact metde klant persoonlijker
Pluspunten
Zeer vlotte service, snelle levering, goede communicatie, hulpvaardig, klantvriendelijk
VerbeterpuntenStock info op de website niet volledig up to date. Kleine details in productomschrijving ontbreken, op zich wel goede productomschrijvingen.
Pluspunten
Pluspunten
Gewoon super , wat voor mij een probleem leek is door Eric simpel opgelost .Netjes op tijd geleverd super.
VerbeterpuntenHoeft niet , ze doen het gewoon goed.
Pluspunten
Goed aankoopadvies, goede bereikbaarheid via e-mail, telefoon en zelfs via WhatsApp en chat op de website. Bij een overvolle winkelwagen nooit te beroerd een beetje te onderhandelen over de prijs en/of extraatjes. Bushcraftshop.nl maakt het weer leuk om ergens klant te zijn en dat is mijn inziens een zeldzame gebeurtenis in consumentenland.
VerbeterpuntenIk kan mij voorstellen dat er software bestaat die de webshop net iets professioneler kunnen presenteren. Bij DD Hammock-producten zit vaak een video bijgesloten om de klant wegwijs te maken van het aangeboden product. Dit is gedaan vanuit DD Hammock zelf. Een Nederlandse tegenhanger door Bushcraftshops eigen medewerkers zou meer binding kunnen bereiken met haar klanten. Advies is dus: Stop meer eigenheid aan de webshop.
Pluspunten
Zeer snelle levering Competitieve prijs Zeer tevreden
VerbeterpuntenProduct was bevat een zeer klein minpunt (vernis of op de bijlshaft). Had kunnen gecheckt en verwijderd worden door het bedrijf.
Pluspunten
Vlotte levering.
Pluspunten
Snelle en juiste levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, product klopt met de omschrijving.
Pluspunten
Snelle levering en betrouwbaar
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate