Pluspunten
Snelle levering. En je wordt goed op de hoogte gehouden over de status
Pluspunten
Werk zoals het overal eigenlijk zou moeten. Keurige communicatie. En je word goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenGa zo door. En bereid wat mij betreft het assortiment nog verder uit.
Pluspunten
snelle levering, duidelijke informatie
Pluspunten
Goed geleverd, snel geleverd en een zeer goed assortiment! Ik ga hier absoluut vaker bestellen!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Heldere website goede algemene info goede info over product snelle levertijd
Pluspunten
Overzichtelijke website, goede prijzen, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling en prima service. Product was ook volgens verwachting.
Pluspunten
Mooie en leuke producten. Geen poespas met deze webshop, doen waar ze voor staan
Pluspunten
Duidelijk, snelle levering.
VerbeterpuntenEventueel het assortiment wat uitbreiden
Pluspunten
snelle levering met erg duidelijke informatie voorziening over verzending. een woord Top! en toch scherpe prijs
Verbeterpuntennog niet gevonden
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit Fijn assortiment
Pluspunten
Snelle levering, doen moeite voor de klant en communiceren daar ook correct bij. Kwaliteit prijs verhouding prima
Pluspunten
Snelle en perfecte leverring.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
denkt mee doet wat ie zegt
Verbeterpuntendichter bij mij komen wonen
Pluspunten
Beschadigd product werd zonder moeilijk te doen omgeruild. Hier willen ze er zijn voor de klant. TOP!
Graag gedaan Frans! Gelukkig is het nu helemaal opgelost.
Pluspunten
snelle en vriendelijke afhandeling van je bestelling en een goed klanten contact.
Verbeterpuntenzou het niet weten.
Pluspunten
Snelle levering, prima service
Pluspunten
Duidelijke site, goede producten en een snelle levering.
VerbeterpuntenVerzenden naar buitenland (Duitsland) is me niet gelukt, hoewel dit wel mogelijk zou zijn. Gelukkig heb ik dit anders kunnen oplossen.
Pluspunten
Ik heb al meerdere keren spullen besteld, en ben nog geen 1 keer teleurgesteld. Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, wel een tip: Ga zo door!!!
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate