Snelle levering en keurig verpakt!

Uitstekend snelle service

Levering was zeer snel

Zeer zeer prima

Goede service en Anneke bezorging

Gewoon goede spullen, prima levering en ook advies

Ik koop al enige tijd spullekes bij Bushcraftshop en ben er erg okay mee

scherpe prijs

Goede informatie. Zeer scherpe prijs. Snelle levering.

School voorbeeld van een webshop

Overzichtelijke shop, makkelijke bestelprocedure en een snelle levering. Ik kan niets negatiefs of iets te verbetering zeggen. Dikke prima dus!

Goede winkel

Bestel regelmatig van de webshop en nooit problemen gehad. Altijd snel geleverd en goede kwaliteit van producten (de gene die ik gekocht heb in ieder geval. Heb nog niet alles uit de webshop gekocht )

Prima.. Snel geleverd.

Enige minpunt is dat ik de kortingcodes die ik voor mijn verjaardag heb gekregen maar 1x per bestelling kan gebruiken.. Dat kost me erg veel geld iedere keer als je je bestelling plaatst ivm leveringskosten

Ik heb 3 producten besteld waarvan een anders is dan ik had verwacht. Die heb ik vorigeweek zondag retour terug gestuurd via de winkel. Ik heb verder geen bevestigings mail gehad of het geld ervan terug gekregen. Nu weet ik niet of die al is aangekomrn en of ik mijn geld terug krijg. Ik zie graag een antwoord te mail terug Groet Jay

Mooi spul goede levering

Leuke producten had de ap al een tijd op mijn telefoon staan, het product dat ik heb besteld was een happy stove. Leuke goede producten, de levering prima, zou er weer producten bestellen Een aanrader

Ging lekker vlot

Smaakt naar meer

Super snelle levering.

Toen ik contact zocht met Bushcraft, werd ik zeer vlot geholpen. De levering was super snel.

Snel geleverd en goede producten.

Voor een tripje had ik nog wat stormlanaarns nodig, deze snel besteld en de volgende dag zijn ze geleverd! Top service!

Goed, vertrouwd, snelle bezorging.

Bij Bushcraftshop, vindt je de juiste spullen die je nodig heb. Het is niet alleen een van de goedkoopste shops die je kan vinden, maar wat ik persoonlijk fijn vindt is dat je de juiste informatie bij het product te lezen krijgt. En twijfel je dan krijg je telefonisch de informatie goed uitgelegd zodat je geen mis koop doet. Mijn uitrusting heb ik voor 80% gekocht bij Bushcraftshop.nl en ben dik tevreden. Mvg Einar

Envoi rapide et SAV impeccable

Commandé un jerrycan lifesaver (avec filtration), malheureusement il y avait une fuite au niveau de la pompe. Réaction rapide et problème résolu par l'envoi d'une nouvelle pompe !

Er zou iets meer info bij het product mogen, zoals bijv. de waterkolom. Verder uitstekend. De zo klein mogelijke verzendverpakking + afwezigheid van overbodig plastic waardeer ik zeer.

Alles in orde

Voor mezelf en mijn vrienden is deze winkel gekend voor zijn goede service.

Super service

Super service, zelf in België Binnen de 2 dagen geleverd Ik ben heel tevreden en bestel hier zeker nog.

Zeer tevreden, en snelle service

Goed advies, snel geleverd en kwaliteit

Duidelijk aanbod en correcte afwerking

Ik hoefde weinig moeite te doen om op de website te vinden wat ik zocht. Bestellen en betalen was ook geen probleem en het artikel (outdoorbroek) werd afgeleverd in de kleinst mogelijke verpakking d.w.z. geen extra "lucht" en/of overbodig karton! In dit geval zelfs geschikt voor de brievenbus.

de verpakking van de doosjes was platgedrukt bij levering, maar voor de rest alles prima. bushcraft werkt correct.

Zeer goede ervaring.

Producten snel geleverd en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ben erg blij met mij bestelde producten

Goed en snel, geen problemen

Ruim aanbod, snel en zonder problemen geleverd.