Betaalbaar en snel met verzenden.

Prima en een vlotte bestelling

Warme handschoenen gekocht voor iemands verjaardag en een houtbewerkings mes.

Vlotte levering

Gekregen wat besteld is

Snel naar wens

Producten waren als verwacht en snel geleverd.

Goed ontvangen, netjes verstuurd

Ik bestelde twee vuurslagen. Deze werden netjes verpakt in beschermmateriaal. Alles naar wens verlopen.

Alles ziet er keurig netjes uit! Snelle levering, goed verpakt. Je wordt netjes op de hoogte gehouden. Gewoon top!

Uitstekend telefonisch geholpen met mijn vraag, en vervolgens supersnelle levering!l

Snelle levering van goed product

Product werd ondanks de drukte op tijd verstuurd en voldoet aan de omschrijving op de site. Erg tevreden.

Perfect ! Service très rapide et très sérieux.

Alles perfect ! Danke

Snelle en goede levering

Handschoenen op de suidelijke website besteld en snel ontvangen.

eenvoudig te bestellen, snelle levering!

De bestlling was gemakkelijk online in te vullen. Enkele dagen later lag het pakket voor de deur.

Vlotte reactie en service bij retour sturen.

Product gekocht maar bleek niet te passen. Hieover een mail gestuurd met een vraag, waarop binnen enkele dagen een reactie met duidelijk antwoord. Hierna product retour gestuurd, waarna snelle afhandeling door Bushcraftshop.

top service, snelle reactie, nette levering

snel, persoonlijk, volledig, kwaliteit

Snelle en goede service

Ik was op zoek naar een product dat bijna nergens meer te krijgen was. Bushcraftshop.nl had dat nog wel al enige land en omgeving. De verzending ging supersnel, de volgende dag had ik het al in huis.

Geen probleem met de levering, snel gestuurd

Snel verstuurd

Netjes en snelle levering

Gewoon netjes verpakt en snel bezorgd, niets aan toe te voegen!

De driepoot en het bijbehorend rooster van de Petromax vind ik van degelijke kwaliteit. Boven verwachting. De driepoot had ik na een week nog niet ontvangen. Dit gaf ik aan bij buschcraftshop en meteen ging iemand onderzoeken hoe dit zat. Binnen 2 dagen heb ik hem ontvangen. Ik ben echt super tevreden.

Uitstekend!!

Goede duidelijke website. Veel keuze in goede bekende merken... Goede afhandeling, ook telefonisch

Uitstekende webshop!

Goed en uitgebreid assortiment! De artikelen die ik heb besteld kwamen keurig de volgende dag binnen. Ik vind de app ook een duidelijke toegevoegde waarde hebben. Producten staan goed gerubriceerd en zijn daardoor snel te vinden. Ga hier zeker vaker bestellen.

Heel tevreden klant

Goeie service en snelle levering. Het was mijn eerste aankoop bij bushcraftshop maar zeker niet de laatste.

Supersnelle levering, jammer dat de boeken los in de doos zaten. Door het transport was nu een van de hoeken van het boek beschadigd. volgende keer beter. M.v.g. Koos.

Leuke website

Leuke website, boordevol goede info. Broek gekocht van Pinewood. Kiezen, maat tabel raadplegen, gegevens invullen, betalen en de dag erna al gedragen tijdens het wandelen. Top!

Zoals het hoort

Gewoon weer netjes verpakt en snel thuis bezorgd

uitstekend

goede service

Hele snelle levering, naar verwachting

Gelijk volgende dag in huis! Zelfs in deze drukke tijden. Spullen naar verwachting. Alleen een scheurtje in de hoes van de slaapzak maar dat kan gebeuren. Heel tevreden! Moest nog iets veranderen telefonisch en had snel contact en goed geholpen. Zeker volgende x hier bestellen!