Snel geleverd, ruime keus, goede prijs
Alles in goede orde ontvangen.
Mijn bestelling de dag na bestellen al binnen? Echt geweldig…. Ik wachte al n jaar voordat de loki 2 leverbaar was en al via diverse leveranciers geprobeerd… Toevallig gezien dat jullie n plukkie hadden… Tof apparaat.. Bedankt voor de snelle service.. Mvg Bart Majoor
Bestelde artikelen nog niet in gebruik genomen, maar handeling en levering gingen vlot
Top! snelle levering en alles zat erbij
Snelle afhandeling en verzendig. Alles snel en correct geleverd
Toen ik contact zocht met Bushcraft omdat het tentje dat ik wilde aanschaffen niet meer op de site stond, werd mij aangeboden om de tent vast te bestellen. Als de tent weer leverbaar was zou hij meteen worden opgestuurd. Tezamen met een bestekset die ik ook wilde aanschaffen kwam het pakket op de afgesproken tijd binnen. Heb prettig gechat. Al mijn vragen werden beantwoord. De mensen van Bushcraft willen echt wat voor je doen!
prima service.
Snelle levering, product zoals beschreven - uitstekend!
Goed produkt en snel geleverd
Priduct zoals verwacht
Een snoepwinkel! Mijn wishlist is te groot!
Levering, zelfs naar Zuid-Duitsland, zeer snel. Woensdagavond laat besteld en vrijdagmorgen geleverd! Vergeleken met andere bestelling uit het (voor mij) buitenland is dat supersnel. Bij de betaling heb ik helaas Apple Pay of Paypal gemist. Dat zou de bestelling voor mij perfect gemaakt hebben. Met mijn Cumulus underquilt Selva 600 ben ik zeer tevreden. Heb de quilt al gebruikt bij een overnighter bij 8 graden en een waterkoude wind en het was zelfs iets te warm. Maar dat geeft vertrouwen als de temperaturen onder nul duiken.
Zeer onaangename communicatie met Bushcraftshop omtrent een garantieverzoek van een waterfilter. Gelukkig was de leverancier van het product zelf wel erg behulpzaam, en snel bereid vervangende onderdelen te sturen. Bushcraftshop had dit natuurlijk gewoon even op kunnen pakken, in plaats van een stroom van vragen op te werpen, die we allemaal in detail beantwoorden (richtlijnen in acht genomen van gebruik), om vervolgens te horen te krijgen dat de informatie 'te minimaal' is om een oordeel te vormen. Vervolgens wordt aangeboden om het artikel in te sturen, met (mogelijk) kosten die even hoog of hoger uit kunnen pakken, dan het aanschaffen van een vervangend onderdeel, één van de drie filteronderdelen, de carbon filter. Dan zou je denken, in plaats van een garantieverzoek te doen, schaf dan gewoon zelf het onderdeel aan? Dat kan, alleen erkende de medewerker op basis van persoonlijk gebruik zelf ook haken en ogen te zien in de praktische levensduur van het specifieke onderdeel, de carbon filter. De medewerker gaf als tip om zelfs gewoon het onderdeel te verwijderen en niet te gebruiken, waarbij het apparaat ook nog naar behoren zou werken. Dit klopt enigszins, maar er valt dan wel een functie weg. Wegfilteren van smaak en chlorine. Daarnaast lijkt die tip overigens net zoiets als een tip om de airco van een auto niet te gebruiken als de levensduur korter lijkt dan geadverteerd, en het raam open te zetten voor frisse lucht. Een goede tip in geval van nood, maar het gaat voorbij aan de issue. Als service had Bushcraftshop dit gewoon even af kunnen handelen met de leverancier, die, zo blijkt, meer begrip heeft dat een carbon disc filter mogelijk (soms) de geadverteerde levensduur niet behaalt. Dennis (Namens Katharina)
Beste Katharina/Dennis, Jammer dat je ons een negatieve review geeft die ook niet geheel de gang van zaken weergeeft zoals het is gegaan. We hebben je aangeboden het artikel terug te sturen ter beoordeling, dat is normaal bij een garantieverzoek. We kunnen dan kijken of het artikel voldoet en ook of het wel volledig veilig is (belangrijk bij een waterfilter). Dit zou overigens op onze kosten zijn, wat we ook hebben aangegeven. Dus sprake van hoge of extra kosten is er niet. Tevens hebben we meermaals aangeboden om telefonisch wat opties door te spreken, die zou je dan thuis zelf even kunnen testen. Daaraan wilde je geen medewerking verlenen. Het weglaten van het carbonfilter was overigens bedoeld als test, om te zien of het daaraan ligt of aan het filter. We hadden dan direct kunnen testen en telefonisch de procedure voor de oplossing kunnen uitleggen. Dit vatte je op als dat het filter dan zonder carbonfilter gebruikt moest worden. Uiteraard is dat niet het geval. Maar zonder telefonisch overleg is dat lastig goed in detail over te brengen, en een telefoontje was voor jou geen optie. Helaas houdt het voor ons dan op, we verlenen altijd een uitstekende service (lees de andere reviews), maar kunnen natuurlijk niet zomaar een artikel vervangen als we het niet zelf hebben kunnen beoordelen. De fabrikant heeft in dit geval direct het filter omgeruild, niet volgens de door hen aan ons aangegeven procedure. Wij moeten normaal aan de procedure van de fabrikant voldoen willen we een claim in kunnen dienen. Vervelend dat zij ineens de procedure tav een consument anders behandelen, maar voor jou is het fijn dat het nu is opgelost. Daar ben ik blij mee. Voor verdere vragen over het filter kun je direct de fabrikant contacten. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Zeer snelle levering. Goede response op email. Degelijkheid van de spullen: dat moet nog blijken in het gebruik.
Goed verpakt en snel geleverd. Prima prijs, kortom voor herhaling vatbaar.
Kwalitatief zeer goed artikel en supersnel geleverd.
Fijne webshop met een goed aanbod en volgende dag bezorging. Helder, overzichtelijk en een must voor de outdoor/bushcraft liefhebber.
Ff hammocks tarp besteld en met wat karabiniers en wat Paracord. Snel geleverd en de producten goed bevallen, goede prijs kwaliteit verhouding.
Mijn bestelling snel en goed ontvangen en deskundig geholpen met mijn vragen 10+++
Alles op voorraad, prijzen zijn goed. Alle merken. Nix te klagen hier!
Ik vond zowel de hele ervaring op de site, hoe soepel & snel het bestellen en betalen ging, als de snelheid waarmee de spullen binnen waren, helemaal top!
Heldere site; goede service.
's Avonds laat besteld en daags nadien reeds bezorgd. Bijna even snel alsof je zelf naar de winkel gaat.
Toevallig op hun website gekomen en meteen de app gedownload. Echt een schitterende app met heel goede customer service! Vraagje? Gebruik de chat functie en ze helpen je meteen verder. Ik kan het niet sterk genoeg aan bevelen!
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.