Prima service en een mooi assortiment

Niet moeilijk doen, shop bij de bushcraftshop, vandaag besteld en betaald,morgen in huis !!!

Vlotte afhandeling. Ik had een jungle hat besteld. Keuze uit twee maten. De door mij bestelde hoed bleek iets te klein. Meteen de grotere maat besteld en de te kleine terug gestuurd. De tweede bestelling was er ook snel. De terugbetaling van de eerste hoed verliep vlot en correct.

tevreden over de producten.

Heb de site niet als een van de gemakkelijkste ervaren vooral de betaling ging nogal moeizaam.

Gewoon in orde!

Veel producten! Snelle bestelling, snelle levering. Eén minpunt (niet de shop wel de goederen) Bandjes voor rond het opblaasmatje van mindere kwaliteit, matje zelf prima!

Snelle verzending, reageren snel op alle vragen die je hebt.

Ik heb een paar dagen geen reactie ontvangen na mijn bestelling. Op een dag werd ik gebeld dat de juiste kleur er niet was. Andere kleur gekozen en de volgende dag was het binnen. Aanvankelijk dacht ik dat het mis was gegaan, omdat er geen reactie kwam.

Degelijke dienstverlening.

De verwerking van de bestellingen waren snel. Spijtig dat PostNL zijn beloftes niet altijd nakomt.

Snel en correct

Prima snelle service

Snel en goed

Snelle levering en zeer netjes en goed verpakt

Netjes op tijd !!!

Alles was netjes op tijd en netjes verpakt alleen heb ik niet de goede paracord armband gekregen had er 1 besteld met gewone clip en deze zit een fluitje in. Maar voor de rest top en netjes zeker vaker bestellen.

Uitstekende dienstverlening

Kwaliteit in de breedste zin!

Correcte prijzen en vlotte levering

Naast de ruime keuze van materiaal, worden bij Bushcraftshop.nl ook de goede merken verkocht. Bestellen en leveren verlopen heel vlot. De enige opmerking die ik zou kunnen maken is dat goederen op eigen kost moeten worden terug gezonden (zo begrijp ik het allesinds op hun site).

Super snelle levering.

Bestelling was er super snel. En de tarp is volledig naar mijn wensen.

Sterk spul

De geur is wel even wennen, kampvuur. De crème is heerlijk

Positief

Goed product en snelle levering. Top!

Vlotte levering van kwaliteitsvolle Aero Yurt

De Aero Yurt werd snel en vlot geleverd. De kwaliteit is prima en de Yurt is heel makkelijk op te zetten.

Snelle en klantvriendelijke afhandeling van mijn aankoop.

Duidelijke website, waar ik snel de slaapzak vond die ik zocht. Eenmaal gekocht, had ik 'm razendsnel in huis. Top!

Fantastisch.

Een zeer snelle afhandeling! Het materiaal is ook zoals omschreven, en zeker en vast de moeite om voor te sparen! Ik had de volgende dag het pakje al in huis. Een fantastische winkel waar ik nog veel ga kopen en ooit hoop fysiek te gaan. De klantenservice is iets waar veel bedrijven kunnen van leren!!!!!!

Een van de beteren

Ben reeds lang klant bij hun . Steeds snel en correct geleverd en als er uitzonderlijk een probleempje is dan word dit snel en vriendelijk opgelost . Een absolute aanrader , zowel het aanbod evenals de service :)

Prima snelle bezorging, productaanbod en geen onnodig plastic in verzending

Uiterst snelle levering aan competitieve prijzen.

Uiterst snelle levering aan competitieve prijzen.

Betrouwbaar bedrijf

Ik heb nu meerdere malen spullen besteld bij Bushcraftshop. De spullen voldeden zeker aan de verwachting. En alles werd netjes op tijd bezorgd. Ik raad Bushcraftshop zeker aan.

Snelle correct levering

Snelle correct levering

Wat een geweldige shop!

Zoals de titel, een geweldige shop. Ik vond deze website met puur toeval, ik wilde een tweede firebox stove titanium kopen, en mijn meeste gear komt uit Canada en de US, maar die konden dus voorlopig niet leveren, zelfs de fabrikant niet. En jaaaa... ik kocht hem dus hier. Wel wat duurder, maar dat maakt voor mij niet uit. hetzelfde had ik met de Leatherman TTI plus.... ook hier een tweede exemplaar gevonden! Dan kom ik ook bij mijn enige punt van aandacht... ze hebben niet veel op voorraad mensen... dus koop onmiddelijk wat aanwezig is.... Ik ben op dit moment op 'jacht' naar twee Firebox poncho's, de 'ultralight poncho'..... eeeh redactie? Rene H, Amstelveen.

Gewoon goed