Overzichtelijke app, prima producten, precies wat ik zocht

Zowel de app/website als de producten en de levering zijn helemaal naar wens. Hier ga ik in de toekomst zeker vaker bestellen!

Super goed geregeld

Ik heb een kwalitatief goed fleece jack besteld savonds rond half 11 en de volgende dag om 10.00 werd het al bezorgd. Top service!!

Goede website met veel info, snel bestellen en snelle levering. Ik kom zeker terug!

Snel

Snelle levering en goede producten

Besteld en snel geleverd.

Vlotte bestelling op de website, goed op de hoogte gehouden voor de levertijd en mijn bestelling stond aan mijn deur twee dagen na het besteld te hebben. Ideaal.

Een goede en snelle levering

Heel blij met mijn Feuerhand stormlantaarn! Netjes verpakt snel geleverd.

En mooi product

Zeer goede producten en fijne communicatie.

Geheel naar verwachting.

Zeer snelle levering en mooie producten.

Die communicatie ging prima .

Die communicatie ging prima . Bedankt !

Niets op aan te merken

Artikel supersnel ontvangen, netjes verpakt en voldoet geheel aan de omschrijving.

Prima webshop

Goede en klantvriendelijke service.

Perfecte service

Defect product ontvangen, maar keurig opgelost. Perfecte service!

Prima ervaring

Bestelling goed verpakt, tijdige levering, blij met de de kwaliteit van de geleverde produkten, kortom een tevreden klant. Ik kom zeker terug.

Goed geholpen

Goede winkel, prima spullen. De klantbejegening zou net ietsje beter kunnen, maar desondanks ben ik gewoon tevreden en kan ik deze webshop met een gerust hart aanraden aan anderen.

Vraag via de chat direct beantwoord.

Al het materiaal in minder dan 24u geleverd.

Top service en prima product

Meerdere keren super fijn geholpen aan de telefoon omdat ik vragen had over mn tentje. Levering snel en de tent lijkt me prima, hoewel ik m nog moet uittesten in de regen. Maar ook als dat onverhoopt niet goed zou gaan heb ik alle vertrouwen in deze zaak dat ze dat goed oplossen!

Heerlijk, stevig en mooie brede rand.

Hij zit heerlijk, is stevig en heeft een mooie brede rand tegen de zon. Het touwtje voor onder je kin is minder lekker, dus die heb ik eraf gehaald. Conclusie: goede hoed met comfort.

Vriendelijk, behulpzaam/denken mee, vlotte verzending.

Ik had twee olielampen besteld. Vlot geleverd tegen een goede prijs.

Goede service en telefonisch advies. Snelle levering

Na telefonisch contact enorm goed ingelicht over de producten die me goed op weg zouden helpen. De volgende dag was alles binnen en enorm goede kwaliteit. Erg tevreden, en de volgende keer dat ik iets nodig heb kom ik zeker terug.

Snelle levering van het juiste product!

Snelle levering van het juiste product. Prima product!

Veel keus en snelle levering

Avis sur Kiyoh