Een paar minuten vóór 23.00u besteld, direct verzonden en binnen 2 dagen in huis!
Zoals vernoemd hierboven goede webwinkel, netjes track en trace in de mail. Keus genoeg en beschrijvingen duidelijk.
Ik bestel regelmatig iets bij de bushcraftshop en heb alleen maar goede ervaringen.. Toen PostNL een keer een pakket kwijt was is dit prima opgelost door de buscraftshop. Betrouwbare webshop die doet wat hij beloofd.
A
Via de chat functie een vraag gesteld en binnen 15 minuten een reactie via de mail. Jesse legde ook meteen een verband tussen de vraag en mijn bestelling van een uur later. Goede duidelijke communicatie! Bedankt
Makkelijk contact en een kijkje in de 'winkel' via de app.
Eerder heb ik een negatieve beoordeling geschreven, hier moet ik echter van terug komen. Het ging om de levering van een hele kleine vuursteen bij een vuurslag. Eerst kwamen we er samen niet echt uit, maar de eigenaar heeft enorm veel moeite gedaan om toch toch een tevreden resultaat te komen (ik kreeg een prachtige grote vuursteen ongevraagd opgestuurd). Fijn dat het toch opgelost is en excuus voor mijn eerdere negatieve feedback.
Beste Merel, Bedankt voor je review. Jammer dat je ons een negatieve aanbeveling geeft! De bij de set geleverde vuursteen is bedoeld om de vuurslag (waar het werkelijk om gaat in dit product) eens te kunnen proberen. Voor dat doel is deze groot genoeg. Een vuursteen voor een vuurslag moet klein zijn, dat scheelt namelijk in gewicht en is prima voor gebruik op deze wijze. We verkopen zelf geen vuurstenen, dus kunnen we je ook geen grotere opsturen. Gelukkig is natuursteen een natuurproduct, wat je overal in Nederland makkelijk kunt vinden. Dat is ook een beetje een onderdeel van Bushcraft natuurlijk. Hadden we ze gehad, had ik je graag een steen opgestuurd, maar ik kan ze natuurlijk niet zelf maken. Wat ik nu wel gedaan heb voor je, is contact opnemen met Living by Nature, een bevriende Bushcraftshool. De eigenaar was (net als ik) wat verbaasd dat je om een handpalm-grote steen vroeg, die dan veel te groot is voor dat doel, maar goed, dat kan natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur zijn. Hij heeft wel diverse vuurstenen liggen en we gaan je alsnog een grote vuursteen sturen, zodat je daar zelf een stuk af kunt slaan naar wens. (PS: je kunt hem ook heel laten, het is namelijk een bijna afgemaakt vuistbijl! Een bijzonder item!) Hopelijk is het hiermee netjes voor je opgelost. Veel plezier met de mooie vuurslag! Groet, Erik van Bushcraftshop
Revue originale
Ik had een vuurslag met vuursteen gekocht. De vuursteen was echter zo klein dat hij amper vast te houden viel tussen duim en wijsvinger. Toen ik vroeg of ik tegen betaling een grotere steen kon krijgen kreeg ik de 'tip' om maar zelf stenen te gaan zoeken. Niet wat je verwacht als je een leuk pakketje gekocht denkt te hebben voor een verjaardag van iemand!
Zie boven
Top service!
Vriendelijke telefonische adviezen.
Bestelling was snel verwerkt en verzonden. Goed verpakt en snel in huis. Top!
Zeer snel mijn bestelling ontvangen zelfs met de huidige pandemie. Mijn set (plooizaag en mes) zelfs al kunnen gebruiken tijdens het bivakken het weekend na mijn bestelling.
Heldere website, goed product en super snelle levering!
Zoals gewend prima service. Product netjes verpakt ontvangen.
Product zoals omschreven. Communicatie omtrent levering goed en duidelijk. Algemeen goede service en afhandeling.
Ik bestel al een aantal jaar bij Bushcraftshop. Mijn favoriete winkel voor Bushcraft gerelateerde producten. Niet alleen in het aanbod super, maar ook de klantenservice is van het hoogte niveau. Er wordt goed en deskundig geholpen. En als er een probleem is met het product wordt er een oplossing gezocht en gevonden. Niets dan positieve woorden! Als je hier besteld, ben je gegarandeerd van een goeie afronding.
DD Hammock gear besteld w.o. hangmattent en tarp. Ben Zeer tevreden. Ook over de service van Bushcraftshop.nl. Top shop!
Sehr schnelle Lieferung, bestens verpackt. Sehr gute Qualität, hervorragender, freundlicher Service
Heel overzichtelijke website en vriendelijke klantenservice! Spullen zijn goed en snel geleverd, en we zijn zeer tevreden met de kwaliteit.
Kocht teerzalf 30ml voor €12,99. Zag te laat dat de dubbele hoeveelheid slechts €14,99 kost.
We zijn superblij met onze Robens Klondike Grande tenten en de Anevay Frontier Plus Stove die nu vroeg in het voorjaar de tent heerlijk verwarmt. Erik was erg behulpzaam en we de levering was vlot.
Goede kwaliteit snel binnen
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.