Bushcraftshop biedt een mooie selectie kwaliteits outdoor spullen

Ik vind het altijd weer leuk om het aanbod door te kijken op zoek naar iets nuttigs (je moet tenslotte een goede reden hebben om iets te kopen...).

Eenvoudig bestellen, prima product, zeer snelle levering.

Het winkelen via de Bushcraftshop is een feest. Een fijne webshop met goed geselecteerde producten. Mijn bestelling was zeer snel afgehandeld en ondanks de drukte bij de bezorgers had ik het pakket binnen twee dagen in huis. Een zeer tevreden klant!

Nette site, producten goed zichtbaar

Goed kunnen vinden wat ik zocht. Snel thuis bezorgd!

Eenvoudig besteld en geleverd.

Snel antwoord op een vraag over niet leverbare producten.

top!

Levering snel en correct

Bestelling & levering heel positief. Helaas was het artikel na een dag stuk gegaan. N.a.v. mijn mail hierover werd ik al snel gebeld. Nu in afwachting van de retourzending en afhandeling.

een prima ervaring

duidelijk en goede aanwijzingen en de WAKAWAKA kwam op tijd en goed verpakt.Prima

Uitstekend!

Bliksem snel alles netjes geleverd gekregen

Snel en duidelijk

Prachtige spullen. Snel en probleemloos geleverd.

Alles makkelijk te vinden en super snelle service Keep up the good work!

Prima producten voor een prima prijs en dito service

Goed gesprek over de telefoon, daarna besteld en snel geleverd.

Gewoon een heel goede winkel.

Een goede (online) winkel met “ouderwets” goede service en klantvriendelijkheid. Goede voorlichting en kwaliteitsartikelen. Tot op heden alleen maar lof bij kopen via Bol.com en rechtstreeks.

Bijna een tien!!!

Enorm blij met mijn Keela Munro Jacket. Voldoet helemaal aan de product omschrijving/specificaties. Minder blij met kleine stukje vuursteen zonder scherpe kanten. Het is mij nog maar één keer gelukt om een vonkje aan de steen te ontlokken.

Vlotte levering en fijne producten.

Vlotte levering. Één minpunt vind ik dat er geen druppelaar in de flesjes muggenolie zit. Ik gebruik het voor mijn kalknagels en vind het onhandig aanbrengen met een grote opening.

Alles naar wens!

Snel verzonden en mooie kwaliteit

Mooi assortiment en goede service ook als er eens iets niet helemaal goed loopt

Mooi assortiment, betaalbaar en snelle reactie op vragen en bestellingen.Puntje van kritiek: ik kreeg een andere versie toegestuurd van het product dan op de website stond. Toen ik dat aankaartte kwamen ze echter meteen met een goed alternatief en opnieuw snelle afhandeling daarvan. Al met al heel tevreden dus.

Mooie gadget webwinkel

Mooi uitgebreid assortiment met kwaliteitsspullen die ze gewoon zelf uit voorraad leveren. Echt een groot pluspunt, want de levertijd klopt gewoon. Bij mij was de bestelling binnen een dag bezorgd in een keurig verpakte doos.

Eerst twijfel dan goed

Toen ik bestelde, heb ik onmiddellijk betaald via bankoverschrijving. Nog zelfde avond kreeg ik een melding van niet betaald, dag erop ook. Iedereen weet dat dit soms wat tijd neemt aleer het bedrag echt op de rekening staat. Ik had anders verwacht van deze shop, maar ik had ook nog veel goede ervaringen van voordien waardoor ik wel vertrouwde dat het goed zou komen. Misschien eens de automatische mails nakijken en de instellingen veranderen. Top webwinkel anders!

Slechte retour service

T-shirts van €20,- retour met €7,59 retour kosten. Heb even overwogen om deze te houden.

Keurig verpakt

Prima, weinig aan op te merken

Duidelijke communicatie en snelle afhandeling.

Prettig contact, snelle levering en verdere afhandeling.

Vooraf telefonisch contact was makkelijk en goed. Levering was snel en tegen zo laag mogelijke verzendkosten. Het product voldeed helaas niet aan de verwachtingen (andere materiaalsamenstelling dan verwacht) en daarom geretourneerd. Retourneren ging probleemloos en terugbetaling eveneens.

Avis sur Kiyoh