Volle tevredenheid
Ik bestelde enkel cadeaubonnen om aan mijn zoon te schenken ter gelegenheid van zijn verjaardag. Zeer vlotte service met zelfs respons via email op ZONDAG! Super!
Hier kom ik terug voor mijn volgende koop.
Een overzichtelijke website die tevens je verlanglijstje up to date houdt. Vriendelijke telefonische service. Alle handelingen worden per mail gemeld Bestelling wordt keurig verpakt en snel bezorgd.
Leuk bedrijf, goeie service en vriendelijke hulp als je een vraag hebt. Blij mee.
Verstand van Bushcraft
Snel geleverd. Goede kwaliteit
No-nonsense en wat meer robuuste (ipv van ultralichtgewichte en fragiele) kampeerspullen en alle echt belangrijke basisbenodigdheden om een periode temidden van de natuur, en met respect voor die natuur, te verblijven: hetzij tijdens een lange wandeltocht, een hike, om er te kamperen, een bivak op te slaan of om er op minimale wijze een aantal dagen te overleven. Goede producten voor een redelijke prijs. Zeer snelle service. Uitstekende webshop.
Na mijn initiële lage beoordeling van de webshop pas ik deze bewust aan naar een positieve score. Dit omdat de uitgebreide uitleg die ik kreeg mij goed inzage gaf in het waarom van de manier van afhandelen van mijn bestelling. Het verliep aanvankelijk niet zoals ik had gewenst of verwacht, maar met de goede en heldere uitleg deden de mannen van Bushcraftshop wel waar ze voor staan: mij zo goed mogelijk helpen op een vriendelijke en transparante manier. Hulde!
Beste Job, Bedankt voor je review. Jammer dat je ons een negatieve beoordeling geeft. Toen je de jassen bestelde was bij je bekend dat het lang zou gaan duren alvorens we ze binnen zouden krijgen. Daar zijn we vanaf het begin eerlijk en open over geweest. Je wist dus dat je het geld een aantal weken bij ons uit zou hebben staan. We hebben de jassen dinsdag retour ontvangen, althans, dat was de dag dat de rolcontainers met retourpakketten bij ons magazijn werden ontvangen. Die worden dan eerst stuk voor stuk verwerkt en gecontroleerd. Vrijdag was dit voltooid en dus is de terugbetaling dan deze week. Officieel hebben we 14 dagen de tijd voor we het retourbedrag terugstorten, maar wij proberen dat sneller te doen, meestal binnen enkele dagen na de verwerking, ondanks dat het door de lockdown momenteel extreem druk is met bestellingen en dus ook met retouren. Iedereen werkt hier keihard om te zorgen dat al onze klanten in deze tijd toch zo snel mogelijk hun bestellingen ontvangen en dat retouren en klantvragen zo snel als mogelijk worden opgelost. Het is dan ook jammer om te lezen dat we, na de extra moeite, het uitgebreide advies en regelmatige contact een negatieve beoordeling ontvangen. We zullen je retour nu direct afhandelen en de terugbetaling in gang zetten. Het bedrag staat dan binnen 1-2 werkdagen weer op je rekening. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Revue originale
Ondanks een positieve start (goed advies en meedenken, vriendelijk in contact) toch een slechte beoordeling. De levertijd van de bestelde jassen bleek ruim 5 weken te zijn. Dat werd wel helder aangegeven, maar ik moest al wel betalen. Toen de jassen helaas niet bleken te passen heb ik ze retour gestuurd. Retourneren met verzendlabel zou gratis zijn, maar ik moest op het postkantoor alsnog €7,95,- betalen. Volgens Post NL track&trace was het pakket afgeleverd op dinsdag, maar nu is het inmiddels zaterdag en de retourstorting van mijn geld is nog steeds niet gedaan. Meerdere keren mailcontact bood vooralsnog geen soelaas. Al met al dus geen jas, maar wel €569,- nu al 6 weken bij bushcraft shop uitstaan. Niet fijn.
SMiddags besteld en de volgende dag al in huis, top!
Mooie webside, goede toelichting bij de artikelen. Inloggen met account ging niet maar bestellen via app ging super. Prettig geholpen.
Heel heel tevreden!
Webshop ziet er keurig uit en zeer snelle levering. Meerdere betalingsmogelijkheden aanwezig.
Goede filter en snelle levering, precies zoals het hoort!
Het is makkelijk winkelen met de Bushcraft shop app. En je spullen heb je snel in huis.
Niets aan te te voegen, gewoon zoals het hoort !
Alles heel goed verlopen, ik kon niet onmiddellijk mijn betaling uitvoeren, ik kreeg een vriendelijke reminder mail met de mogelijkheden om te betalen. Alles de dag erna geleverd in België.
Een uitstekend bedrijf die weten wat de consument van hen verwacht. Vandaag besteld en morgen in huis is geen loze belofte. Maar dat niet alleen, als je telefonisch advies nodig hebt inzake een pasvorm merk je gelijk dat je met een vakman te maken hebt. Telefonische bereikbaarheid vind ik als consument erg belangrijk. Sommige bedrijven zijn dat niet en vallen bij mij per definitie af. Bushcraft is in alle opzichten aan te bevelen.
Mooie items en zeer betrouwbaar
Zelfs in deze coronatijd was de bestelling supersnel binnen
Prima en snelle levering. Ruime en voldoende keuze uit goede producten
Super snelle service en top product.
Goede uitleg over schoenen die ik gezien had.
Goede kwaliteit, snel thuis. Unique
Bushcraft heeft een ruime keus met goede prijzen. De communicatie is snel. De producten worden goed verpakt en volgens afspraak binnen 1 dag verzonden. Dus een prima winkel om je spullen te bestellen.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.