Altijd topkwaliteit, op tijd geleverd en goede persoonlijke service als dat nodig is!

Mijn persoonlijk adres voor al mijn outdoor spullen. Veel besteld en nooit teleurgesteld.

Snelle levering correcte prijzen

Snelle levering correcte prijzen

Snel en goed geleverd!

De producten werden binnen de dag geleverd en ook de juiste producten. Helemaal naar tevredenheid! Zeikerd als ik ben wil ik nog wel kwijt dat de doos half gevuld was en dat die doos dus kleiner had gekund (minder afval, minder logistieke ruimte, etc). En dan afsluiten met iets moois: ik zit nu heerlijk te genieten in de schaduw van de nieuwe tarp!! Dank!!

Sterren tekort!

Zoals gewoonlijk bij iedere bestelling zeer tevreden, supersnel geleverd en top service. Ik kom sterren tekort!

Snelle levering, prachtig product

Helemaal top

Geweldige service

Professioneel

Goede produktbeschrijving, snelle levering, uitstekende kwalitei!

Professioneel

Snel geleverd mooi product

mooi product het is het zelfde zoals het staat omschreven

Fantastische service!

Hele fijne winkel en een super service!

fantastisch

Prima levering en snel, per ommegaand. Keurige zending.

Een erg aardig en betrouwbaar bedrijf.

Ik ben Japans en ik bestel en koop in Japan. In Japan is de prijs van overzeese producten vrij hoog, dus ik had het geluk dit bedrijf te vinden. De respons is ook erg goed en vriendelijk. Ik zou het elke keer willen blijven gebruiken.

Uitstekende service

Snelle levering en goede klantgerichtheid.

Super snel en alles volledig in orde !!

Een blije klant :)

Keurige winkel met een heel goed assortiment

Eerst advies gevraagd, daarna besteld. Volgende dag goederen ontvangen.

Zeer snelle verzending, goede communicatie!

Bushcraftshop.nl heeft een enorme keuze, communiceren heel goed met de klant, en versturen bliksemsnel!

Snel geleverd, en altijd top spullen

Snel geleverd, en altijd top spullen. Tijdens elke hike gebleken dat het materiaal doet waar het voor gemaakt is, en degelijke kwaliteit. Dankjulliewel bushcraftshop!

Bestelling Mora mes, goed

Had een Mora Companion Heavy Duty besteld en die is keurig geleverd.

Shop met het juiste materiaal

Zeer mooi assortiment. De juiste merken en geen overdaad aan keuzes.

Superzaak

Materiaal is top, bestellingen gaan goed en snel, informatie is duidelijk goed en de afhandeling / levering zijn ook snel en goed.

Top service en zeer vriendelijk personeel!

Een product was helaas niet meer op voorraad (nergens meer), maar het personeel bij Bushcraftshop hebben mij heel netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en het contact met de fabrikant. Door mee te denken aan een alternatief hebben wij voor een vergelijkbaar product gekozen! Hier hou ik van, net even die extra mile :)

zeer snelle levering !!!

goed verpakt !!

Snelle levering. prima spullen.

De doos was half open bij aankomst maar alles zat er gelukkig ongeschonden in.

Sneller levering

Producten de volgende dag al in huis, Jammer dat niet alles wat ik nodig had op voorraad was.

Snelle levering en goede producten

Goede webshop met ruime keuze en snelle levering

Avis sur Kiyoh