Snel en betrouwbaar

Goede levering. Een deel van mijn bestelling (kleding) paste niet. Het retourneren was heel duidelijk omschreven en de afhandeling was razend snel. Pakje maandag op de post, woensdag stond het geld al op de rekening.

Snelle levering van een goed product.

De Microrope voor onbezorgd ophangen van je hangmat kende ik, maar kon het nergens vinden omdat ik de naam niet meer wist. Via Bol kwam ik achter de naam van het ophangsysteem, maar daar was het niet meer te koop. Uiteindelijk heb ik het eerst bij Frank.nl besteld, maar die hebben mij aan het lijntje gehouden. Daar de bestelling na 4 wk geannuleerd en bij Bushcraftshop 's middags besteld en de volgende dag in de bus. Top!

Snelle levering goed product

Snelle levering en product is zoals omschreven

Super service.

Snelle levering.

Goede service en kwaliteit

Het bestelde product is van goede kwaliteit en de service is uitstekend.

Zeer snelle levering en een concurrerende prijs

Duidelijke en makkelijk te navigeren website. Ik heb vroeg in de avond een bestelling gedaan en die werd de volgende dag keurig bezorgd.

uitstekend

ruime keuze kwaliteitsartikelen en uiterst snelle levering. zeer tevreden.

Alles was vlotjes geen enkel probleem te melden 1 woord TOP!!

Producten van zeer goede kwaliteit en bovendien supersnelle levering in samenwerking met PostNL. 23:30 uur besteld, de volgende morgen in huis. Concurrerende prijs, keurig verpakt.

Gemakkelijke website en snelle levering

Dik in orde

Top winkel

Ideale winkel voor de buiten mens. En snelle service

Wel eerst een login aanmaken en dan kopen. Anders wordt je uit het bestelproces gegooid. Anders top.

Uitstekende winkel

Heerlijke winkel om rond te struinen (online). Goede prijzen en uitstekende, snelle levering.

Mooie en stevige lamp

Snelle levering. Stijlvolle lamp. Gebruiksvriendelijk. Brandt lang.

Geweldige winkel.

Ontzettend veel voorraad ik vind altijd precies waar ik naar op zoek ben.

snelle levering ook tijd corona!

Goede informatie en snelle levering

Prima verzorgd!

Prima winkel ervaring

Duidelijke website. Goed aanbod en prima beschrijving bij de meeste producten. Klant wordt goed op de hoogte gehouden van de leveringsvoortgang en producten komen goed en veilig verpakt aan. Nu al meerdere keren besteld en nog altijd erg tevreden.

Absolute top service!

Op vrijdag, tijdens een online bestelling van meerdere items per abuis dubbel besteld. Gebeld naar de servicedesk, maar het was net na sluitingstijd en weekend. Half uur later een mail gestuurd met een terugbel verzoek voor na het weekend. Binnen twee minuten na de mail ging de telefoon! Er was nog iemand aanwezig die toevallig mijn mail las. In een mum van tijd werd mijn bestelling aangepast en een creditnota gemaakt. De bestelling is dezelfde dag nog verzonden, zaterdag bezorgd en in no time stond het teveel betaalde bedrag weer op mijn rekening. Dat is wat ik noem, absolute top service!

Geweldig!

Uitstekende en uiterst vakbekwame klantenservice

Retour service is minimaal en op eigen kosten

Retour service is minimaal en op eigen kosten. Naast dat dit staan aangegeven ik de voorwaarde is dit wel een service die je van een webshop verwacht. Nu heeft mijn online winkelen bij de Bushcraftshop enkel nog maar geld gekost en niets opgeleverd.

Goed en snel geleverd!

Duidelijke webshop en goede spullen (met name de Pinewood broeken)

Geen klachten

Snelle bezorging

Snelle levering binnen 24 uur

Goed georganiseerd

Snelle levering en top product

Heerlijk als je bestelling zo snel geleverd wordt. Kwaliteit product, dus dat wordt genieten van m'n nieuwe mes

Avis sur Kiyoh