Snelle en correcte levering.

Zie boven.

Top.

Snelle levering (volgende dag) goed verpakt en mooie DD tarp

Snelle service, goed advies

supersnelle levering van kwaliteitsartikel !!

Echt een snelle levering van men bestelde teek verwijderaar , dit is tevens kwaliteit .. Bedankt

Supersnelle levering.

Een prima tent om te beginnen hiken. Misschien iets te zwaar met 3,2 kg maar de prijs verklaard ook waarom.

Kwaliteit en snel

Prima levering, zelfs naar Frankrijk. Mooie producten.

Snelle afhandeling en snelle levering.

ik ben snel geholpen en het pakket is op de afgesproken datum en tijd geleverd.

Mijn aangekochte slaapmat was kapot. Ik heb hem kosteloos kunnen terugsturen en een vervangende gekregen. Bovendien gaven ze mij advies welke mat te kopen en heb ik hem zelfs nog kunnen ruilen.

Gewoon goed!

Goede online shop, goede producten, snelle levering.

Heel goede, klantgerichte webshop met duidelijke informatie.

Goede uitleg bij de producten. Goede bereikbaarheid voor vragen. Antwoorden waaruit blijkt dat ze weten waar ze het over hebben. Prijzen zijn concurrerend (vind ik minder belangrijk, maar toch) en als ze iets niet hebben, dan bestellen ze het voor je. Ik heb geen aandelen van ze, maar bushcraftshop.nl is mijn go-to leverancier.

Een professionele winkel met geweldige service

Erg snelle levering en goede producten

Het pakketje is in keurige staat afgeleverd, top gedaan

Alles word correct afgeleverd en ook snel.

Heel goed !

Geen commentaar

Snel en correct

Kan moeilijk nog beter

Tevreden

Overzichtelijke website, goede producten. Snelle bezorging

Overzichtelijke webshop

Prima webshop. 22,55 besteld de volgende dag al geleverd voor 12 uur

Uitmuntende service!!!

Uitmuntende service!!!

Beste bushcraft winkel in Nederland

Al jaren klant bij buchcraftshop top kwaliteit spullen met goede beschrijving. Alles wat ik gekocht heb werkt gewoon nog.

Top, snel geleverd en goede kwaliteit

Zeer snelle en correcte levering

Perfecte levering

Prima geregeld, snelle levering.

Prima!!

In de basis prima, niet gelet op bericht bij order

Fijne snelle levering. Er is echter geen rekening gehouden met de opmerking die ik bij mijn bestelling plaatste. Van een item had ik een specifieke kleur gewild die ik niet in de bestelling zelf kon opnemen. Nu was de geleverde kleur niet mijn keuze en op zich prima, maar ik had graag wat feedback verwacht op basis van dit artikel. Verder prina levering

Bushcraftshop doet wat ze belooft

Bushcraftshop blinkt uit in communicatie en snelle afhandeling. Altijd als ik wat bestel wordt er de volgende dag geleverd met track and trace. 1x had ik ongeluk de verkeerde maat besteld. Prompt kreeg ik een retourlabel en na ontvangst door bushcraftshop stond het bedrag de volgende dag op mijn rekening. Kortom, ik bestel graag hier en in de toekomst ook. Ga zo door Bushcraftshop!! Bedankt!

Super mooie winkel met super mooi spul

Super goed materiaal en één snelle levering Bedankt voor de goede surfis

Top producten

Avis sur Kiyoh