Gewoon goed

Tot nu toe altijd netjes de spullen gekregen die ik besteld had. Spullen van goede kwaliteit. Assortiment is uitgebreid, genoeg te kiezen. Heldere website, fijne shop

Snel betrouwbaar

Goede levering en goede producten

Prompte levering

Snel en klantvriendelijk

Mijn bestelde tripod bevatte een defect onderdeel. Het probleem werd snel en doeltreffend afgehandeld via de chatservice.

correcte afhandeling, punctueel en snel

Goed geïnformeerd na de bestelling. Vlotte betaalmogelijkheid. Snelle afhandeling ter plaatse alsook verzending.

keuze, kwaliteit/prijs, snelle reactie op mail i.v.m. bestelling

correcte levering van de producten

De levering heeft iets langer geduurd, maar valt nog onder het normale gezien de situatie. (zelfs op 1 mei geleverd 👍)

Snel antwoord op vragen en steeds vlotte afhandeling van de bestelling.

Bij vragen over een product krijg je altijd snel een antwoord met correcte informatie. De bestellingen worden altijd snel verwerkt voor levering en goed verpakt. Over de hele lijn een aanrader.

Adequaat, vlot en 100 % foutloos.

Goed product tegen aantrekkelijke prijs. Adequate, vlotte en 100 % goede orderafhandeling.

Snel en kwaliteitsvol!

Aeker aan te raden!

Snel in goede orde de juiste producten gekregen.

Fijne winkel met een ruim assortiment. Ik kom zeker terug voor meer uitrusting.

Afspraak is afspraak

Snelle en correcte afhandeling en levering

Prima en snelle service

Goede service. Snel en correct.

Zeer goede zorg en uitstekend verpakt

Niks meer aan toe te voegen prima

Uitstekend.

Mooie producten, snelle levering en goede service.

Perfect!

Het mes is een prachtig en handig tool voor wood carving. Ligt heerlijk in de hand.

ontzettend tevreden

Mijn vragen werden zeer snel beantwoord. Levering prima verlopen.

Supersnel geleverd

Fijne winkel die doet wat ze belooft: next day delivery. De meeste basic voor hike, camp en bushcraft hebben ze wel.

Zeer professioneel, ervaren en snelle levering.

Telefonisch contact opgenomen mbt tot wat vragen. Vriendelijk en goed geholpen en een dag later mijn bestelling binnen.

Zeer goede service

Spullen keurig ingepakt ontvangen na de dag van bestelling

Mooi aanbod en uitstekende service.

Volgens mij de enige goede bushcraft webshop voor bushcrafters door buschcrafters. Dit merk je aan hun kwalitatief aanbod die ook mooi gevarieerd is, voor ieder wat wils en in verschillende prijsklassen. Ik heb al redelijk veel aangekocht via deze webshop en ben een zeer tevreden klant. Ook 1 product zonder problemen kunnen retourneren omdat deze, om persoonlijke redenen, niet voldeed aan mijn verwachtingen. Alles op tijd geleverd en duidelijke communicatie.

Klasse spullen en snelle verzending

Zeer tevreden. Alleen jammer dat artikelen al weken uitverkocht of niet leverbaar zijn. Corona overmacht???

Razendsnelle levering, product zoals geafficheerd.

afhandeling prima, vuurblokken blijken miniformaat

Op website worden geen maten weergegeven dus de bestelde vuurblokken, qua verhouding 'normaal', blijken geschikt voor open haarden in Madurodam. Bezorging en afhandeling prima.

fijn product maar omschrijving niet helemaal juist

DD hammocks tarp mtS ultralight is een superfijn product waar ik tevreden over ben. Toen ik echter olive green selecteerde had ik een andere kleur verwacht. Namelijk olijf groen. Maar het is meer de kleur dennengroen. Dit is wel jammer, want ik had heel bewust de kleur gekozen...

Avis sur Kiyoh