Snelle levering!

Zeer snelle levering en goede communicatie over de status van de bestelling

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

prima snelle service

prima snelle service

gewoon goed

Fijne website en producten. Snel verzonden en goede communicatie.

supersnelle levering!

erg tevreden, snel en foutloos geleverde bestelling.

Snelle levering. Klasse artikelen!

Uitstekend. Betrouwbaar snel. Correct en prima communicatie

Uitstekend. Betrouwbaar snel. Correct en prima zoals altijd.

Uitstekend.

Goed verpakt.

Zeer snelle levering

Perfect, kan niet beter

De zebrapan moet nog in gebruik genomen maar de levering ging perfect. Snel en goed verpakt

Uitstekende logistiek

Prima webshop interface en bestelaflever logistiek. Precies zo als je het wil

Snel, goede prijs/kwaliteit

👍

Pinewood Lappland outdoor broek. Heel tevreden over deze broek, heb er de regen, sneeuw en veel wind met doorstaan. Bij sneeuwomstandigheden is een thermisch ondergoed zeker niet overbodig, afhankelijk van welke activiteiten je beoefend. Een prijs kwaliteit, top broek!

Enorm snel, goed verpakt en nette prijs!

Gisteravond om 8 uur of zo nog het idee gehad: ik ga een wafelijzer bestellen die op mijn BBQ kan. Nog wat onderhoudsspul erbij, in het winkelwagentje, €50+ gratis verzonden. Tot mijn verbazing krijg ik binnen enkele minuten een stortvloed aan mails van deze jongens. Bevestiging, Betalingsbevestiging, Ze gaan het klaarzetten, het staat klaar en dit is de Track & Trace. Ik kom net thuis, is het keurig afgeleverd. Kortom, ****** snel, voor een zeer nette prijs. Jongens, ga zo door. Ik zal zeker nog eens terugkomen.

Gewoon goed

Ze zeggen wat er op internet staat. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Vriendelijk hulp aan de telefoon.

Goed.

Fijne web winkel!!

Goeie website, snelle thuis levering en een goed product.

Helemaal top

Mooie spullen voor een goede prijs. Supersnel geleverd

Razendsnel en alles in prima conditie ontvangen

Goed spul, snelle levering

Goed spul, snelle levering.

Mooie webshop, snelle levering

Ik vind dat er veel mooie artikelen worden aangeboden. Maar het was af en toe lastig een keus te maken omdat de vergelijking functie niet heel fijn werkt. Ik zou dan liever afmetingen, gewicht, etc op een rijtje hebben. De levering was snel en alles zag er goed uit.

onverwacht snelle levering , Kompliment

ik was niet erop voorbereid dat jullie zo snell zij met de verwerking en levering, overnacht, heartelijk bedankt voor de service

Prima prijzen en supersnelle levering!

Ruim assortiment, makkelijk bestellen tegen redelijke prijzen en supersnelle levering. Dik tevreden tot nu toe!

Snelle levering, goede prijs

Ik was op zoek naar een kookpot van titanium. Gelukkig heeft Bushcraftshop.nl het merk Toaks in het assortiment: goed materiaal voor een scherpe prijs. Daarom hoefde ik niet bij een buitenlandse webshop te bestellen, toch wel zo fijn. Meteen een mok bijbesteld, dat is dan wel weer het "nadeel" van een groot assortiment. Levering was erg snel, meteen de volgende dag al. Dat lukt bijvoorbeeld een andere bekende Nederlandse (grote) outdoorwinkel lang niet altijd. Hier, hebben ze de boel goed op orde!

Oké

Goede website. Snelle reactie van bestellen en bezorgen

Avis sur Kiyoh