Super !

Goede info via de chat over een jas! En een hele snelle levering!

Bedrijf die doet wat men verwacht

Fijn contact, snelle service.

Supersnelle verzending met goed e-mail contact!

Mijn eerste bestelling bij Bushcraftshop.nl geeft vertrouwen. Zeer snelle verzending, en goed op de hoogte worden gehouden van het bestelverloop.

Goed en betrouwbaar

Het product is goed ingepakt. Het belangrijkste voor me is dat het pakket op te halen is bij een ophaaltpunt in de buurt.

Prompte levering!

positief

Heerlijk om te shoppen, mooie spullen en goed geregeld.

Dit is de winkel voor mijn beleving. Bushcraft is mijn livestyle. Goeie spullen zonder populair gedoe.

Breed assortiment snelle verzending.

Goede website, breed assortiment snelle verzending.

correctie en vlotte afhandeling.

een dag besteld andere dag keurig bezorgd. overzichtelijke.

Goede spullen, snel geleverd!

de winkel voor buitenliefhebber

mooi aanbod van waardevolle spullen voor de echte buitenliefhebber. Ook Europese merken die anders moeilijk te krijgen zijn. Veel producten zijn ook made in EU of anders gewoon kwaliteit. Bushcraft shop de oplossing voor producten die decenia meegaan en niet uit de mode gaan. Mode merken kan je hier gelukkig niet vinden. Als spullen niet op voorraad zijn, snel op voorraad bij vooruitbetalen.

Correct en snel

Kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit en snelle levering

Goede spullen, Goede service

Een webshop die altijd goede spullen aanbied. Het kost vaak wel iets meer in vergelijking met andere webshops. Beetje het idee dat als je alles 5 euro duurder maakt en free shipping doet dan hou je winst als iemand meer dan 1 item bestel. Maar daarnaast heb ik altijd goed vertrouwen bij deze winkel en dan leid ik die paar euros maar. Enige wat ik vind dat wel beter kan is dat ik het idee heb dat de helft van de spullen niet op voorraad zijn. En er is ook geen indicatie of ze nog op voorraad komen. Dus dan kies je uiteindelijk toch niet precies wat je wens is.

Zeer tevreden!

Mooie spullen van Toaks besteld. Fijne webshop en duidelijke uitleg tijdens de verzending. Blij mee!

Zeer snelle levering en duidelijke updates

De pan die wij hadden besteld was de volgende dag al in huis. Wat wij erg netjes vonden waren alle updates die we ontvingen over waar het pakketje wanneer was.

Snelle levering, kwaliteit. Kan niet beter.

Super goed.

ottimo!!!

tutti i prodotti da me scelti sono arrivati puntuali e in perfette condizioni. Aiutato 'in diretta' sul sito per un piccolo problema. veramente il top .lo raccomando

Snel, correct en naar tevredenheid.

Mooi kommetje besteld en de volgende dag al in huis !!!!, ik bestel hier vaker en weet dat het goed zit !!!.

Quick delivery, product as stated

A go to place for your outdoor gear at reasonable prices.

Aanrader!!

Na telefonisch contact een duidelijke uitleg gekregen over de gang van zaken. Zeer correcte afhandeling van mijn bestelde product ,ik zal hier zeker mijn volgende dutch oven artikelen weer bestellen, echt top!

Goede range van artikelen en snelle levering

Duidelijk overzicht van de producten

Prima betrouwbare webshop

Duidelijke omschrijvingen. Uitgebreid assortiment. Snelle levering;de volgende dag al in huis,keurig verpakt.

snel en in goede conditie geleverd

Meerdere producten al besteld bij deze shop en tot nu toe altijd naar volle tevredenheid! Zorgvuldig verpakt en meest binnen 1 tot 3 dagen na bestelling geleverd, kortom dik tevreden.

Avis sur Kiyoh