Eerste klasse producten ,snel geleverd, perfecte communicatie

TOP

Top kwaliteit

Top kwaliteit en snel geleverd

Uitstekend!

Fijne en overzichtelijke webshop. Van de status van de bestelling wordt je netjes op de hoogte gehouden en het wordt supersnel geleverd. Van harte aan te bevelen!

prima winkel, doet wat het belooft en leuke spullen.

leuke goeie spullen, mocht je meer willen dan is internet er

Uitstekende service en snelle levering

Items waren als afgebeeld, klantenservice was op vele manieren bereikbaar indien nodig en de levering was gewoon goed met ruime keuze aan afhaalpunten.

Goede service, TOP

Makkelijk bestellen en snelle levering. Topmateriaal. Mijn klanten van www.bushcraftinlimburg.nl zijn tevreden over het materiaal dat ze mogen gebruiken en worden dan ook enthousiast over de gebruikte materialen.

Supersnel, Supergoed!

De website is goed en gebruiksvriendelijk, zou wellicht nog wel een fractie informatiever kunnen worden. Levering en verpakking boven elke twijfel verheven. Topleverancier van outdoor producten.

Ruim assortiment, snelle levering

Ruime keuze, duidelijk of product leverbaar is en als dat zo is, is de levering ook prima en snel geregeld. Volgende dag in huis, na bestellen om 22u. Hier kom ik nog vaker terug!

Alles prima in orde.

Een mailtje om me op te hoogte te brengen dat het gewenste artikel weer verkrijgbaar was. Alleen, begrijpelijk, maar helaas, kwamen er nu € 4,99 portokosten bij , terwijl ik het artikel eerst al samen met mijn Kelly Kettle wilde hebben, maar toen niet leverbaar was.

Snelle levering en goed verpakt.

Op korte termijn had ik de spullen nodig en ze zijn heel snel geleverd.

Snelle en correcte levering , mooi product

Snelle en correcte levering , mooi product

volgens verwachting

2e keer dat ik bestel bij bushcraftshop.nl. Geen klachten, gewoon goed

Toppers

Fijne en snelle levering Ook goede klantenservice!

Super vriendelijke en snelle bediening

Steeds vlot geholpen met al mijn vragen over vuurtjes, materiaal etc. Heel snelle levering! Volgende week alles testen, ben benieuwd!!

Gewoon goed

Mooi product snelle levering misschien kan er na de leveringskosten gekeken worden

Uitmuntend

Vriendelijk, snel, behulpzaam. Mooie producten die bij weinig outdoorwinkels verkrijgbaar zijn.

Prima webshop nette en correcte leveringen

Meerdere spullen hier besteld. Vragen worden netjes beantwoord. Webshop geeft correct aan wat de levertijden zijn.

Mooie site. Ruime keus en een megavlotte levering. Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend al in huis!

Zorgvuldige en respectvolle benadering door Bushcraft deed mij goed. 'De klant is nog koning'.

Als klant ben ik volledig en correct op de hoogte gehouden van het verloop van de door mij gedane bestelling. Het product is naar behoren afgeleverd. Dank u wel.

Snel besteld, supersnel bezorgd

De Bushcraftshop had precies wat ik nodig had. Goede prijs/kwaliteit en de volgende dag al in huis. Dank voor de snelle service.

En voor ik het wist...

...was mijn bestelling geleverd !!! Was vergeten hoe snel het gaat bij de Bushcraftshop ! ! ! Altijd een plezier hier te kopen.

Snel en alles klopt

Goede online winkel met groot aanbod en goede service.

service en kwaliteit hoog in het vaandel

Problemen zijn er bij bushcraftshop om opgelost te worden. Contact is klantvriendelijk en service gericht. De prijzen mogen soms ietsje hoger zijn dan elders, maar bedenk dan dat dit zich dubbel en dwars terug betaald als er een oplossing gezocht moet worden.

Snelle levering goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen, goed aanbod, snelle levering

Goede dienst, communicative en assortiment!

De hele koop ervaring was prettig - de app maakt zoeken, vergelijken en kopen makkelijk. Dan aanvaarden ze zo veel verschillende betaalmogelijkheden, zelfs VVV cadeaukaarten. Zo kon ik eindelijk iets wat ik graag wou hebben kopen met die kaarten in mijn lade!

Avis sur Kiyoh